Правнучката на Тато с нова любов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:17 / 05.06.2023
26146
Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта. Людмила Стефанова, първородната дъщеря на дизайнерката Жени Живкова, показа в социалните мрежи снимки с мъжа на сърцето си. Оказва се, че връзката им е съвсем скорошна, но всички техни приятели и познати им пожелават дълъг съвместен живот.

Избраникът на Людмила е брокер на луксозни недвижими имоти, чийто пазар е в цял свят, а не само в България. Двамата споделят общо хоби – пътешествията, а едно от последните им е било през април. Тогава влюбените посетили Италианските Алпи, за да закрият ски сезона. Не се знае дали Людмила, която е кръстена на знаменитата си баба Людмила Живкова, и мъжът до нея вече съжителстват под един покрив.

Дъщерята на Жени Живкова е космополитна натура и през годините е пребивавала в много различни държави. Висшето си образование тя завърши в Америка. Наследничката на бившия Първи се дипломира като интериорен дизайнер след обучение в елитния частен институт "Прат“, който се намира в Ню Йорк. След като взе и магистратура, Людмила остана известно време в САЩ, но впоследствие реши да прави кариера в Европа. Вече доста години правнучката на Тодор Живков живее в Лондон, а към момента е част от екипа дизайнери на една от най-прочутите фирми за архитектура и интериор в Обединеното кралство. Макар да се е устроила във Великобритания, Людмила често се прибира и в родината.

У нас живеят майка ѝ, баща ѝ и по-малката ѝ сестра Андреа, която също е творчески ориентирана в професионалното си развитие. Втората дъщеря на Жени Живкова е наследила изцяло нейния афинитет към модата и помага всеотдайно за развиването на марката и бутика на майка си. Преди години Андреа дори представи своя собствена колекция с елегантни облекла на изискано ревю в София. След като завърши моден дизайн в престижния институт "Марангони“ в Италия, красавицата се върна в България и тръгна по стъпките на своята майка. Именно по нейна идея модната марка на Жени Живкова се сдобила с онлайн бутик и започнала да се развива и в социалните мрежи.

Андреа е много пестелива по отношение на личния си живот и не обича да показа подробности от него. Медийните ѝ изяви също са рядкост. Докато беше студентка, имаше сериозен приятел, но отдавна вече е спряла да публикува снимки в социалните мрежи, на които е в мъжка компания, пише "Ретро".

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).