ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Повратен ден за съдбата на една зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 30.07.2020Коментари (0)9699
©
Дневен хороскоп за 30.07, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Посветете част от деня си на вашите близки, но и на обогатяване с нови знания и не се поддавайте на емоцията си, която ви отклонява от целите ви. Затрудненията на работното място са породени от прекалената ви чувствителност. Откажете се от начинанията, защото няма да бъдат успешни. Не прекалявайте с обещанията си за бъдеща съвместна дейност. Още днес, след края на работни ден обмислете и проведе разговор, свързан с личния ви живот. Намерете пътя към сърцето на партньора си, мили жени, ако сте го отдалечили от себе си, заради непрекъсната си професионална заетост.

ТЕЛЕЦ 

Пригответе се да срещнете нови хора, които ще ви накарат да преосмислите живота си. Ще нарасне независимостта ви, а това е важно за да повярвате във възможностите си. Всички, които работят активно имат възможност да постигнат резултати, водещи до повишение на заплатата. Бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, особено ако партньора ви посети на вашето работно място. Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти. 

БЛИЗНАЦИ

Ще се радвате на успехи, ако сте планирали деня си предварително. Ще постигнете разбирателство с партньорите си и ще усетите необходимост да получите съвети от приятели. Новите ви идеи ви обещават добри бъдещи приходи. Въпреки това днес не пристъпвайте прибързано към тяхната реализация. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за определяне дата за годеж и брак. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

РАК 

Поработете върху новите си проекти и планирайте как да подобрите финансовото си състояние и да увеличите приходите си. Очаквайте привидно неразрешими въпроси да ви ядосат, но всичко ще се оправи без особени усилия от ваша страна. В материално отношение успехът ще бъде с вас, но сте застрашени от провал ако допуснете  непредпазливост. Въпреки деловата ви заетост, мили жени, създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия. Те ще стабилизират отношенията ви. 

ЛЪВ

Ще изживеете неочаквани съдбовни обрати от сутринта в този ден. Бъдете предпазливи. Възможни са неочаквани действия от страна на партньорите ви, които ще усложнят работата ви. Очакват ви промени в професионално отношение. Докажете, че сте отговорни делови партньори. Напрегнатия ден не ви помага да се откъснете от това, което ви предстои. Ще изживеете романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. Бъдете тактични. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ДЕВА

Очаквайте финансови постъпления за които бяхте забравили. Концентрирайте се в задълженията си и успехът няма да ви изостави. Отношенията ви в личен и професионален план може да се окажат в застой. От вас зависи дали ще се разделите с половинката си и с вашите колеги или ще надмогнете трудностите. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате  и сами, мили дами. Бъдете отговорни към работата си, но и към семейството си, което страда от вашата заетост. Не очаквайте любимите ви да правят непрекъснати компромиси.

ВЕЗНИ

Ще се наложи да говорите и ще обяснявате какви са идеите ви, но думите ви няма да бъдат разбрани правилно, защото колегите ви възприемат казаното като опит да ги засенчите и да се докажете като единствените можещи и знаещи. Ще си създадете проблеми с вашите началници. Пътуванията ви гарантират успех. Новите делови запознанства ви носят бъдеща полза, затова е добре да не ги пропускате.  Работите активно, но е възможно и да получите любовно признание. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени. 

СКОРПИОН

Бунтувате се срещу света и настроението ви се отразява на околните. Вместо да си печелите врагове, работете концентрирано и не разказвайте за плановете си дори и на вашите близки. Успешно завършете работата си, за да се почувствате удовлетворени и да се заредите с добро настроение. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия, ако сте закъснели за пореден път. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили. 

СТРЕЛЕЦ

За пореден път се ядосвате на нечия наглост, която ви е притеснила сутринта, но вие така и не се научихте да възприемате подобно поведение философски. Получавате си наказанието за непоисканото добро, което правите. Обърнете внимание на професионалните си задачи и бъдете особено предвидливи. Не взимайте важни решения. Романтичните запознанства ви разочароват. Ако сте обвързани или семейни, въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата към партньора си, днес го сторете, за да изживеете незабравими интимни мигове. 

КОЗИРОГ

Предпазвайте от крайности в поведението и от желанието си да спорите и да се заяждате. Няма да спечелите нищо друго освен неприятности, които ще блокират работата ви. При работа с документи, особено ако са свързани с пари, бъдете много внимателни, защото са възможни загуби. Имате възможност да завършите започнатата работа.  Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани скоро от нежелана бременност. 

ВОДОЛЕЙ

Отново сте подвластни на неочаквани Съдбовни обрати. Не си уговаряйте срещи. Разговорите няма да бъдат успешни. Ще ви създадат сериозни проблеми. Спестете си хвалбите за очакваните финансови постъпления. Бъдете умерени в работата си и думите си и не показвайте на всички колко сте доволни от започнатото. Време е да помислите за почивката си, мили делови жени, и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

РИБИ

Не разчитайте на успех, ако сте решили да се развличате, въпреки задачите, които ви очакват на работното място. Обърнете внимание на обажданията по телефона, ако са свързани с новите делови предложения. Не е изключено, въпреки нежеланието ви да работите, да намерите в тези предложения изгода и за себе си. Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, мили жени. Много от вас  вече не издържат на разправиите и са засегнати от поведението на партньора си, който отказва да ви подкрепи в професионалните ви стремежи. Разделете се и продължете напред, ако няма как да промените случващото се.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: