Поредна раздяла в живота на Тони Димитрова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:35 / 05.01.2023
106379
Певицата Тони Димитрова се е разделила с голямата си любов, с която бяха заедно през последните години,  съобщава "Галерия", позовавайки се на свои източници, запознати с тайните на Бургас. Става въпрос за доктор Мирослав Обрейков, който е един от известните хирурзи в града. Не е имало скандали, просто двамата са решили, че връзката им е изерпана. Сега поне раздялата е културна, за разлика от последната голяма любовна драма в живота на звездата.

Тони изживя бурен романс с китариста Иван Ченов с когото ходеха по участия. След разлъката двамата се засипаха с доста обидни думи като най-прочутият глас на морето нарече китариста директно "Лъжец".

"Има неща и хора, които, ако можех да върна времето, не  бих си ги причинила! Но няма такава гума, затова съм си наложила да ги помня като бивши човеци. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите“, коментира тогава гласовитата бургазлийка. Преди време тя намекна, че докато ca били за едно, Иван й е свалял звезди, тя е била наивна и му е вярвала безпрекословно, а той се е възползвал от доверието й и я мамел. Тя си изпатила от връзката с Ченов, който изгря в "Гласът на България" преди години, и във финансов план. Дълго време той трупаше дивиденти на неин гръб, печелейки от нейните участия.

Преди любовното разочарование с младока изпълнителката на "Ах, морето" има още едно фиаско - брака с бащата на дъщеря й Магдалена. Милен зарязва семейството, още докато детето е малко, гонейки други жени. Той дори създава ново семейство преди официалния развод.

Двамата дълги години се караха публично, а Тони го обвиняваше, че не се грижи достатъчно за тяхната обща наследница. Към днешна дата двамата са се помирили, а щерка им вече е голяма и учи криминалистика, като преди това се опита да следва в НАТФИЗ, но напусна доброволно, защото актьорско- то майсторство не било стихията й.

Виж коментарите (1)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).