Популярна водеща от бТВ редовно пирува в ресторант на Ветко и Маринела Арабаджиеви

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:41 / 14.03.2019
10610
Цветанка Ризова се оказа сред най-редовните клиенти на един от ресторантите на издирваните от Интерпол милионери Ветко и Маринела Арабаджиеви. Луксозното заведение "Булгар“, намиращо се в столичния хотел на олигарсите, е сред най-скъпите в София, пише Ретро.

Там порция риба тон се предлага за 31,90 лева, а еленско филе – за 79,90 лева. Очевидно баснословните цени не притесняват водещата на "Лице в лице“, която поне веднъж седмично отскачала да вечеря в помпозния ресторант, а със сметките, които прави, захранва допълнително състоянието на обвинените в пране на пари Арабаджиеви. Журналистката обичайно си поръчвала изискани, но нискокалорични и диетични блюда, защото не искала да нарушава и с грам перфектната си фигура. Вечерите ѝ обаче били немислими без чаша бяло вино и кутия с цигари, макар законът у нас да е категоричен, че тютюнопушенето на закрити места е строго забранено и се санкционира сурово.

Цветанка не се свеняла да нарушава публично правилата и с охота гасяла фас след фас в любезно предоставения ѝ от сервитьорите пепелник, нищо че тя е публично лице и поведението ѝ би трябвало да служи за пример на обществото. Посещенията на Цветанка в ресторанта на Арабаджиеви не оставали незабелязани от персонала и там тя се ползвала с ВИП обслужване.

Край масата ѝ винаги ставало същинско стълпотворение, защото оркестърът, който свири на живо в снобарското заведение, се скупчвал край нея, за да ѝ прави лични поздрави. Макар Ризова да твърди, че е почитател на твърдия рок, тенденциозно е забелязвана да гуляе в заведения, където по-скоро се свири сръбско, гръцко и български попфолк, каквато е музикалната програма и при Арабаджиеви.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).