Поничка в "Лидл" предизвика бурна дискусия във Фейсбук

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
13:29 / 19.01.2022
87988
"Някой в Лидъл я е пробвал, но не я е харесал". Това гласи публикация във Фейсбук с прикачена към нея снимка, научи Sofia24.bg. Явно някой си е отхапал от поничката, но нещо не му се е понравила. Снимката най-вероятно е от столичен обект на веригата.

"Някой може със щипката да се е опитал да я хване и да се е счупило парченце. А може и някое детенце... все пак има шоколад", пише потребителка на социалната мрежа.

"Лично аз съм виждал там как доста хора си похапват, а и не само там", гласи друг коментар.

Заформи се и спор:

"Нима не е ясно,че предвид височината, ръста и радиусът на захапката, това е отпечатък от урбанизиран, горски обитател, който не се е класирал на удобно място в детската градина, за неговите хуманоидни, но разсеяни съзидатели", пише потребител.

"Очевидно техните са го сгепсали докато захапва поничката, след което са я върнали обратно. Добре, бе, Ганьо, толкова ли ще се охарчиш със 69 стинки, да си платиш поразията на невъзпитаното дете?", отговаря му друг.

"Чак пък невъзпитано. Може да е на 2-3 годинки, в тази възраст е рано да се каже кое бебе е възпитано и кое не, предвид, че до скоро не е разбирало нищо и само е плакало и пило мляко... За родителите съм съгласна обаче - да я вземат и платят, а не да я върнат пак на щанда (поничката)", порицава ги накрая една госпожа.

Виж коментарите (9)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).