Половинката на Андреа Банда Банда - доста по-възрастен от нея

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
22:08 / 20.02.2024
9685
Доста по-възрастен от нея е гаджето на новата водеща на БНТ - Андреа Банда Банда. Чаровната брюнетка от години има връзка със заможен финансист, който наскоро чукна 40 г. Двамата са заедно от дълго време. И живеят под един покрив. Преди време си купиха апартамент в столичния квартал "Лозенец". Засега обаче не планирали нито сватба, нито деца.

Брюнетката вече засне няколко епизода за новото си шоу

Избраникът на заместничката на Георги Любенов във вечерното шоу на националната телевизия се казва Иван Ганчев. Банда Банда упорито крие мъжа до нея. Новоизлюпената водеща само един-единствен път е показвала човека до нея. Това се случи преди години в ефира на Би Ти Ви. Тя се свърза с Иван в една от социалните медии и публиката за секунди успя да зърне физиономията му.

Единственият кадър на гаджето на Андреа

"Иван е доста сериозен човек. Не може да шофира, но си има личен шофьор", са едни от малкото думи на Андреа за половинката й.

Според информациите човекът до Андреа не искал да се показва в публичното пространство. Той няма профили в социалните мрежи. Не обича и публичността. Банда Банда се съгласява с това и никога не си позволява да показва публично гаджето си.

Банда Банда си пада по по-улегнали мъже

Именно Иван е човекът, който не спира да подкрепя любимата си. Откакто се появи на екран в четвъртък вечер, сладката брюнетка е подложена на огромен хейт. Залповете срещу нея валят един след друг. А Андреа е доста ранима душа. Четяла постоянно какво се говори и пише за нея в интернет. И се натъжавала. Но тогава се намесва Иван, който не спира да я окуражава, че се справя отлично и не трябва да обръща внимание на анонимната омраза, пише HotArena.

Виж коментарите (2)

Още по темата (6278):
15.05.2024 В "Ергенът" останаха само две претендентки
15.05.2024 Бони загуби в Hell's kitchen, отмъкнаха й победата в последния момент
15.05.2024 Издадоха подробности и тайни кадри от филма за Гунди
15.05.2024 Христо Калоферов се оженил тайно за майката на детето си
15.05.2024 Джордж Клуни се впуска в ново предизвикателство
15.05.2024 Голяма излагация в "Стани богат"
Още новини от Любопитни новини:
Ще се изненадате кои са най-използваните банкноти у нас
Маслините ни предпазват и трябва да ги ядем с костилките
В "Ергенът" останаха само две претендентки
Бони загуби в Hell's kitchen, отмъкнаха й победата в последния мо...
Звездно бебе с приказна погача
Троен годеж в Hell's kitchen


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).