ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Подгответе се за незабравим благотворителен концерт на Античния театър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:04 / 02.09.2018Коментари (0)8112
©
Любо Киров е единият обичан гост-изпълнител, който ще участва в благотворителния концерт на Арт Войс център на 2 септември от 20 часа на Античния театър в Пловдив. С инициативата се събират средства за ремонта на новата сграда на най-известната музикална школа в България. 

Любо Киров притежава един от най-красивите гласове в съвременната българска музика. Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-добра група, солов изпълнител и музика, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика, той печели най-ценната награда - признанието и любовта на публиката. Всичко това дава на Любо Киров статут на истински Артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува новата Вселена, укрепвайки вярата ни в Любовта."

Арт Войс център и приятели, сред които ще е и Марги Хранова ще пеят ЗАЕДНО на Античния театър за благотворителната кауза. Ще участват и големите приятели на Арт Войс център, музикантите от Биг Бенд Пловдив, с диригент Николай Гешев. 

Чрез  благотворителната кампания се набират средства за довършване на ремонта на сградата за репетиции на възпитаниците на известната пловдивска школа, която от няколко години създава изключителни млади музикални дарования. 

На концерта " Заедно" Лидия Ганева ще представи новата си песен с Вензи "Милиони причини" създадена от Владимир Ампов-Графа и Илия Григоров. Във видеото, което е снимано в Пловдив, участват много от приятелите на младата певица от Арт Войс Център. "За мен тази песен е важна заради посланието, в което всички трябва да се вслушат. Има милиони причини да бъдем щастливи!" 

Талантливите възпитаници на пловдивския Арт Войс център се превърнаха в национални любимци с многобройните си успехи у нас и по света. Сред тях са Лидия Ганева, която представи достойно страната ни в Детската Евровизия,  Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic, които станаха победителки в X Factor,  Даниела Пирянкова, участник в Шоуто на Слави,  Мирослава Тодорова - също една от любимките в X Factor. В момента над 70 деца се обучават в Арт Войс център. 

Преди месеци Община Пловдив предостави на музикалната школа нов имот – бившия ресторант "Брадърс". Постройката пустееше и бе в лошо състояние. Помощ най-напред оказаха работници от "Жилфонд", които почистиха  и изхвърлиха насъбрания боклук. Премахнати бяха прогнилите стени и тавани от шперплат, изнесено бе и старото кухненско обзавеждане. ВиК отпуши тръбите на тоалетните. Работи се активно по ремонт на покрива. 

"Благодарна съм на общината, на Кмета инж. Иван Тотев, на заместник-кмета по култура и туризъм инж. Александър Държиков, които ни оказаха голяма помощ", споделя  музикалният педагог Руми Иванова - ръководител и ментор на талантите.

Всяка събота децата и техните родители полагат доброволен труд в сградата, с идеята час по-скоро тя да се превърне в мечтаното място за репетиции и концерти. Сградата е с площ от 200 квадратни метра. Голямата част от нея ще бъде зала за концерти и танци. В останалото пространство ще се обособят четири кабинета, в които педагозите ще учат децата на солфеж, пиано и китара. 

"Концертът ще бъде венец на нашата кампания и по тази причина много се вълнуваме, защото всички деца от Арт Войс център ще се включат в него. Основните участници ще бъдат нашите звезди от "4 Magic“– любимата група на младата публика. Много съм щастлива, че в нашата кауза се включиха и музикантите от Биг Бенд Пловдив, които винаги са зад гърба на децата и младите изпълнители“, разказа Румяна Иванова.

Билети за концерта се продават в Туристическия информационен център на пл. Римски стадион и касата на МаскАрт в ДК "Борис Христов“.

В деня, билети ще се продават и на място, но до 20 часа, когато е началото на концерта.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: