"Под прикритие" тръгва отново

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:45 / 16.06.2016
3944
След емоционалната раздяла на публиката с любимия сериал, Българската националната телевизия отново ще даде възможност на почитателите да преживеят драматичните обрати в "Под прикритие". 

Обществената медия подготвя филмов маратон с най-успешната българска поредица. Той ще стартира на 11 юли след края на Европейското първенство по футбол.

Всяка вечер по БНТ1, веднага след късната емисия "По света и у нас", зрителите ще бъдат отново в компанията на култовите герои Петър Туджаров -Джаро, Иво Андонов, Росен - Куката, комисар Попов, полицаите под прикритие Мартин и Ерол, Здравко-Косъма и всички останали персонажи, които останаха в сърцата на феновете.

Лентата ще се завърти от самото й начало, когато едно обикновено момче от краен столичен квартал получава най-опасната мисия в България - да се внедри в редиците на мафията като първия полицай под прикритие. 

Зрителите ще проследят преплитащите се сюжетни линии от начало докрай. 60-те епизода, заредени с неочаквани обрати, много екшън и сложни каскади за ума и сърцето, ще могат да се изгледат буквално на един дъх.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).