Пловдивски актьор с премиерен моноспектакъл

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:40 / 10.01.2024
1436
Пловдивчанинът Вилиян Гешев с първо представление в града под тепетата на моноспектакъла "Писмо до баща ми", научи Plovdiv24.bg от самия него.

На 19 януари талантливия актьор ще гостува на сцената на театър "Хенд" и ще зарадва пловдивската публика с превъплащението си.

"Това ще бъде много специален момент, не само, защото е първият гастрол на представлението извън София, а и защото е моето първо стъпване на Пловдивска сцена.", казва 27-годишния актьор, който през 2021 завършва НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов.

На 20 октомври 2023 пък се е провела премиерата на моноспектакъла "Писмо до баща ми" по Франц Кафка в София.

Това е едноименното писмо, което Кафка написва до своя баща, а Гешев е допълнил в него авторски текстове. Режисьор на представлението е Ованес Торосян и се играе в Чешки културен център.

"Смятам, че представлението е важно, защото засяга теми като темата за любовта и нейния смисъл, има ли ни и какви са признаците, че съществуваме, също така разглеждаме сложните взаимоотношения между дете и родител. В спектакъла споделям свои истории, разказвам за живота си и открито говоря за това как чрез своя пример баща ми ме научи как да обичам.", допълва още той.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ето го големия победител в "Като две капки вода"!
Зомбори отговори дали ще започне да пее професионално
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Венелин Венков за напускането си от "Ку-ку бенд": Само свирим каш...
Екзотично растение, познато като Вирджинският орех, помага при пр...
"Евровизия" - на едно място видяхме всички болести, от които боле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).