Пловдивската група "032" записа песен с Любо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:28 / 14.12.2007
5278
Moмчетата от група "032" и Любо (екс вокал на група ТЕ), записаха обща песен. Тя е посветена на предстоящите празници и по-специално на Нова Година. Идеята за съвместна песен момчетата и Любо имат отдавна, но сега виждат подходящ момент за реализацията й. Това е първият проект на младата банда с друг изпълнител. Песента носи заглавието "Пожелание" и преди години бе изпята от Дони и Ася. Във версията на "032" и Любо е запазено тържественото звучене, но то е пречупено през съвременното виждане на целия екип, работил по песента. Новият аранжимент на "Пожелание" е дело на пианиста на група Д2 - Краси Тодоров, с който "032" работиха по дебютния си сингъл "Дай ми знак". Музиката и текста са на Димитър Станчев. От днес песента ще се завърти в националния радио ефир, а тези които искат да я чуят на живо, ще могат да го направят на 22 декември, в клуб "Backstage", където момчетата ще представят отново клубната си програма.

Общият проект на група "032" и Любо е заглавната песен на коледен диск, който музикална компания Старс Рекърдс ще издаде до дни. В диска ще влязат някои от най-известните и популярни български и световни коледни песни на изпълнители като Дони и Момчил, вокална група Пим-Пам и Момчешки Свят.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Троен годеж в Hell's kitchen
Марина Стоименова: Гледам го и не мога да го осъзная
34 години заедно: Ето я жената на Орлин Горанов
Алекс Гърдева: Бони показа много подлост и наглост!
Журналист за "Денсинг старс": Позорен финал! Крайно несправедливо...
Ползите от женското биле са неизборими


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).