Пловдивчани: Как не ни беше срам да посрещнем Щраус Оркестра Виена в тази зала?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
10:33 / 11.12.2011
6604
Снощи в концертна зала Пловдив музикантите от Щраус Оркестра Виена изнесоха своя спектакъл, с който плениха публиката. Освен удивление от шоуто, читатели на Plovdiv24.bg изразиха своето възмущение и срам от условия при които сме домакинствали на знаменитите музиканти.

Публикуваме мненията на двама от читателите ни, без редакторска намеса:

Концертът беше невероятен. Петър Гут създава страхотен контакт с публиката. Изживяването беше страхотно. Удивлява ме обаче идеята Пловдив да стане европейска столица на културата през 2019. Та ние нямаме най-обикновена зала за такива събития. "Залата" на пловдивската филхармония е пародия на зала. За вентилация и дума не може да става. При така препълнената зала (столове по пътеката, а и на самата сцена от двете страни на оркестъра) в един момент въздухът стана отровен. А може би до 2019 освен молове ще бъде построена съвременна зала, от която Пловдив има толкова голяма необходимост.

Срам ме хвана! Не знам как са се съгласили тези прекрасни музиканти да свирят в подобна дупка! И накрая -как не ги беше срам -декорацията с цветя -от този и онзи /главоци и ръбати кратуни/областен и не знам си кви хрантунци. Идиоти. Трябваше цялата зала да е отрупана с цветя,да не се виждат лекетата. Концерта беше невероятен!

В същото време продължава многомилионната сага със Синдикалния дом и не се вижда дали и кога той ще бъде готов. А и след като бъде завършен, не е ясно дали ще е годен да бъде домакин на събития от този ранг.


Виж коментарите (23)
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова
Жената на Иво Аръков по чудо се е разминала от голяма трагедия: В...
Жалко! Още една хубава двойка официално се раздели
Предупреждение за магнитни бури и днес
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре
Наш музикант: Такова нещо като в Пловдив никога не съм виждал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).