Пишман изнасилвач, преследвал жертвата си до училище по карате: Изнесоха го на носилка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:00 / 04.01.2019
5272
Мъж се опита да отвлече жена, като я вкара насилствено в колата си в Шарлот, САЩ, разказва Нова тв. Тя успяла да се освободи и случайно влязла в близкото карате студио, за да поиска помощ.

Може да си представите как всичко това е свършило – заподозреният е изнесен на носилка след близка среща с главния инструктор по карате.

Инцидентът е станал около 21 часа местно време във вторник, когато главният инструктор Рандал Ефраим тъкмо изпращал последните си ученици.

"Имаше все още няколко деца, които чакаха родителите им да ги вземат, и двама възрастни, които почистваха, когато млада жена влетя през вратата и каза, че някой се опитва да й навреди“, разказва Ефраим. 

Малко след това, едър мъж също влиза в сградата. Без да знае какво точно иска, Ефраим помислил, че се интересува от курсовете, които предлага.

"Попитах го как мога да му помогна, а той каза, че търси една жена. Но тя ми беше обяснила, че не го познава и той всъщност се опитва да я отвлече“, допълва инструкторът. След това той го помолил да си тръгне, но мъжът казал, че няма да мръдне от там.

"Опита се насила да влезе в учебната зала, като агресивно ме блъскаше и буташе. Наложи се да се защитя и да го изгоня. След като излязохме навън, той се опита да ме нападне отново и трябваше да си получи заслуженото“, казва още карате-инструкторът.

Въпреки че е изял солидно количество бой, заподозреният е оказал и съпротива при арест, като нападнал дошлите да го арестуват полицаи. След като е бил задържан е бил откаран в болница с различни наранявания, обясниха от полицията без да дават подробности за състоянието му.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
50-годишната Росица Пейчева, бременна в 7-ия месец: Благодаря, че...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" е готов с нов шедьовър
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Мариан Бачев продавал пуканки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).