Певци и риалити знаменитости отпрашиха предпразнично

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:36 / 03.12.2022
5312
Всяка година повечето родни звезди избират да една и съща дестинация за екскурзия и коледен шопинг броени дни преди най-хубавите празници от годината. Тази година без никакво съмнение това е Лондон. Само за една седмица не един и двама ни изненадоха с кадри от британската столица. Е, там наистина цари страхотен коледен дух, за които и ние тайничко мечтаем в момента.  

Талантливата певица Десита бе от първите певици, които хукнаха към Лондон. Още преди месец красавица сподели сторита, на които тя се намираше на задната седалка в кола с коледна напитка в ръка, а на предната седалка се виждаше мъж, който без съмнение е тайнственият човек до нея. 

От няколко дни Тита се намира в британската столица с новия любим, който бързо успя да намери само няколко месеца след раздяла с ММА боеца Недко. Поводът е ясен - това пътуване е подарък от него, жалко, че все още не знаем кой е. В личния ѝ профил можем да видим много снимки от различни забележителности. Сигурни сме, че там е изключително студено в момента, но певицата отново е заложила на по-секси визии, предава Vbox7.

Поп-фолк певицата Биляниш също в момента е с половинката на коледна шопинг терапия в Англия. За пътуването ѝ разбрахме от сторита с куфари на летището. Е, за разлика от другите певици, тя поне не крие компанията си, а даже напротив - иска всички да видят кой я прави щастлива.

Георги и половинката му Фейгин не спечелиха 100 000 лв. от "Игри на волята", но пък спечелиха нещо много по-ценно - любовта си един към друг. Ето че дойде време и за първото им пътуване като двойка. Фейгин побърза да сподели британската коледна атмосфера. Със сигурност тези моменти ще им останат страхотни спомени за цял живот.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).