Паник атаки сринаха здравето на популярна тв водеща: Неузнаваема е!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:34 / 21.01.2019
18451
Радина Червенова се появи с драстично променена визия на премиерата на документален филм преди броени дни. Новинарката без малко да не бъде разпозната от колегите си журналисти заради новата си фризура, която мнозина заподозряха, че по-скоро е перука, а не натуралната коса на водещата.

"Стоеше много неестествено. Плюс това нейната коса е доста по-рядка и къса. Не я бях виждала от лятото, когато последно беше руса и с кичури. Много е променена. И лицето ѝ е едно подуто, не знам какво ѝ е“, коментира колежка на Червенова от конкурентна медия. Освен това по време на светското събитие новинарката не свалила тъмните си слънчеви очила дори в затвореното пространство и на приглушената светлина, защото се опитвала да прикрие промените и по лицето си. Така половинката на шефа на БНТ Коко Каменаров събудила подозрения, че има здравословни проблеми, които са изменили външността ѝ, вследствие на което тя се мъчела всячески да се прикрие.

Неотдавна телевизионерката разкри, че е поредната българска знаменитост, попаднала в капана на паническите атаки. Преди нея че имат такъв проблем, споделиха колежката ѝ Венета Райкова, която доскоро пиела дори антидепресанти, певицата Рут Колева, плеймейтката Моника Валериева и фолкзвездите Емилия и Камелия. Разновидност на това състояние призна, че е имала и първата дама Десислава Радева, която преживяла "бърнаут“ – термин, с който психолозите описват нервния срив след професионално натоварване.

Първоначално Радина не разбирала какво се случва с тялото ѝ, защото в моменти на паника и нервни кризи изпитвала най-разнообразни симптоми, като в главата ѝ непрекъснато се блъскала мисълта, че се задушава и умира. След консултация със специалисти започнала лечение, но още не можела да стабилизира психиката си. Дали обаче паническите атаки стоят в дъното на физическата ѝ трансформация, Червенова пазела в абсолютна тайна, пише "Ретро".

Все пак новата ѝ визия ѝ отивала и всичките ѝ познати останали разколебани дали новинарката просто не е подходила ексцентрично, сменяйки обичайната си прическа с перука, или пък дали не е сменила фризьора си с някой факир, успял да я трансформира до неузнаваемост.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).