Отново чистка в "На кафе" при Гала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:46 / 19.03.2023
5984
Мине време и Гала смени някой от панелистите си. Причината не винаги е една и съща, не винаги става дума непременно за конфликти в екипа или скандал зад кадър, което, разбира се, не е и изключено. Този път култовата тв водеща се реши на драстична стъпка, само и само да задържи зрителите си пред малкия екран и да запази любопитството им непокътнато.

Поредна неочаквана промяна стъписа панелистите й, след като наскоро всички се преместиха в чисто ново студио. Не само модерна обстановка обаче ще е това, с което Гала изненадва екипа си, но и с нови членове в него.

Водещата представи двете "нови попълнения на панела", както самата тя се изрази – Владо Николов и Гергана Змийчарова, която наскоро беше неин гост в рубрика за пътешествия.

"Вие винаги сте ми в сърцето", заяви Гала с вълнение на колегите си, но думите й стреснаха някои от тях, защото прозвучаха като прощално признание преди предстояща раздяла, пише Блиц.

"Ауу, че подло!", побърза да изкоментира Дарин Ангелов с видимо фалшив гняв. А дали гнева не се е пренесъл и зад кадър, можем само да гадаем. Гала е започнала да прави абсолютна чистка в "На кафе", във всеки аспект, явно защото е забелязала, че вече има доста зрители, които искрено се възмущават на еднотипността и втръсналите до крайност познати диалози в студиото.

Все още обаче, не става съвсем ясно кой ще отстъпи мястото си в панела сред настоящите панелисти – Дарин Ангелов, Кристина Патрашкова, Ромина Тасевска и Георги Блажев.

Другият панелист, певецът Юлиан Константинов, пък, в последно време не се появява в ефир, което може да се окаже и за постоянно. Ще почакаме, ще видим. Все още няма и официална информация за промени в екипа на "На кафе", който е в този състав, с леки промени, от септември 2021 година. Самата Гала дори често се шегува със себе си, казвайки, че може да бъде свалена от ефир.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).