ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Отлично възнаграждение за една зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:14 / 20.12.2020Коментари (0)7006
©
Дневен хороскоп за 20.12, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

При възможност за среща в почивния ден на делови обед проведете разговори, свързани с постъпването ви на нова работа. От значение е да сте сигурни в обещаното заплащане. Ако останете измамени от някого няма как да се върнете обратно и да заемете изоставената позиция. Предстои ви обсъждане на нов проект. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия или ще предпочетете и днес да се цупите заради вчерашната разправия. 

ТЕЛЕЦ

В почивния ден имате достатъчно време, за да подготвите заключителните документи по приключване на започнати проекти, които завършвате в срок. Горди сте с постиженията си. Приключете спокойно задачите си. Оценката за работата ви ще бъде отличното заплащане. Избегнете разправиите, за които няма видима причина. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете разумни и търпеливи, за да се справите до обед в почивния ден без нерви с работата си. Бъдете предпазливи при изпълнение на служебните си задачи. Приключете с проблемите на вашето работно място, които изискват незабавно решение, защото ако отложите и днес тази задача, трудно ще избегнете бъдещите притеснения. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслада заради проблеми във вашия интимен живот.

РАК 

На работното си място, ако сте там в почивния ден, не спорете инатливо и пренебрежително с колегите си. Избягвайте запознанствата, въпреки че досадници и днес няма да липсват. Спокойният тон при недоразуменията, които се налага да изясните, ще ви помогне повече от проявата на агресия. Успехът изисква да сте тактични и да не критикувате. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото.

ЛЪВ

Имате служебни срещи планирани за почивния ден, за които сте забравили и сякаш умишлено не сте ги вписали в програмата си. По-добре е да се върнете на вашето работно място и да си спазете обещанието, вместо да се изпокарате с колегите си, които нямат представа от планираните разговори. Трудностите по пътя ви са преодолими, ако не сте прекалено прибързани и инатливи. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашата половинка и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен.

ДЕВА

Ако в този почивен ден ви поставят нови задачи, работете без напрежение. Ще се справите добре със задълженията си и ще получите отлично възнаграждение, точно навреме, за да покриете закъснели плащания. Нови идеи, хрумнали ви ненадейно, ще ви помогнат да постигнете професионалните си цели. Прибързаността е абсолютно забранена. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение. Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но това не се случва за първи път. Спокойно може да се отдадете на интимни мигове.

ВЕЗНИ

Не отказвайте разговори в почивния ден, свързани с предложеното ви полезно сътрудничество, ако сте проверили надеждността на хората, които ви го отправят. Помощта на познати с високо обществено положение няма да ви е излишна както днес така и през следващата седмица. Задълженията на работното място изискват да сте отговорни. Предпазвайте се от грешки. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. Семейните да не допускат изневяра само защото са привлечени от нечий чар и сексапил, защото днес сте застрашени от опасността да ви изненада неочаквана бременност, която ще промени живота ви в неочаквана посока.

СКОРПИОН

Въпреки лошото настроение, което ви е обзело сутринта в почивния ден, работата ви спори. Причината не е във вас, а в обстановката, която не позволява да реагирате и да промените плановете за деня си.  Не мразете себе си. Разочаровани сте от злата орисия, която за пореден път играе срещу вас, но всъщност ви носи полза. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и да обсъдите предстоящите празници в по-различна обстановка, особено ако ще празнувате извън дома си. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Не забравяйте, въпреки че денят е почивен, да стабилизирате постигнатите резултати при изпълнение на служебните задължения. Откажете се от планираните покупки за дома или офиса. Не допускайте загуби, заради ненужни разходи. На вашето работно място се предпазвайте от разногласия с началниците и колегите си. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я подобаващо и ако тя има желание не се лишавайте от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Отхвърляте с лекота задачите си, въпреки че деня е почивен и сте доста напрегнати. Осъществете плановете си за деня, дори и ако са ви натоварили с други задачи. Бъдете гъвкави, за да се справите бързо с проблемите между колегите ви, предизвикани от разправия заради допуснатите от тях грешки. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачната си половинка заради нещо казано, но недоказано. недоверието ще навреди на отношенията ви преди празниците. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, ако сте си позволили да споделите съмненията си с любимите си.

ВОДОЛЕЙ

Посъветвайте се с хора, които в почивния ден искат да ви помогнат да разрешите проблемите си. Трудностите по пътя ви не пречат да запазите спокойствие. Успехът не ви е изоставил. Появата на влиятелна личност ще ви зареди с необходимата ви сигурност и ще почувствате стабилна закрила. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс.

РИБИ

Денят, въпреки че е почивен позволява приключване на служебни задачи. Бъдете организирани и дисциплинирани. Ако не се заемете с преките си отговорности ще си създадете проблеми. Преценете добре възможностите си и не се опитвайте да надскачате себе си. Вредите си като се натоварвате с непосилни задължения. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили, но това зависи от вашето настроение и желание.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: