О, чудо! Бабата на Азис си върна дарбата, вече ще лекува и прасета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:32 / 06.12.2018
8870
Бабата на Азис отново е възвърнала дарбата си да гледа в бъдещето, хвалела се самата тя. Известната гадателка Станка била пак на крака и усилено приемала посетители в дома си в Костинброд. Преди няколко месеца бабата на фолккраля бе приета по спешност в болница заради върлуващ грип, а състоянието ѝ се усложнило от белодробната емболия, от която страдала.

Заболяването ѝ било хронично, но въпреки това тя не отказала цигарите, които ѝ го причинили. Сега обаче се чувствала по-добре, нищо че продължавала да приема лекарства по няколко пъти в деня. Нововъведението в метода ѝ на работата ѝ било, че вече посрещала мераклиите да разберат какво им е подготвила съдбата в определени часове. Станка вече работела само до 18 часа, а след това гледала телевизия и почивала.

За сметка на това пък щяла със сигурност да работи и на предстоящите празници, когато по традиция имало най-голям наплив от хора при нея. За Бъдни вечер и Коледа ясновидката очаквала на гости да ѝ отиде и звездният ѝ внук. В Костинброд обаче тя била по-известна и от него и всички я свързвали по-скоро с абсолютно точните ѝ предсказания, до които стигала с помощта на картите, отколкото с Азис.

Освен че предричала бъдещето, Станка имала способността и да лекува най-различни болести, и то не само у хората. Помагала и на различни животни – крави, прасета и друг вид домашен добитък. Винаги казвала истината на всички, които идвали да я потърсят. Позволявала си само да спестява за най-лошото – смъртта. Гледала да съобщи, че вижда фатален край по деликатен начин, а не директно, за да не плаши излишно и бездруго отчаяния народ, който се редял пред вратата ѝ. Откакто внук ѝ Васил пуснал в интернет телефонния ѝ номер, много хора се обаждали и молели да им врачува през телефонната слушалка, но тя държала да види и усети всеки лично.

Източник: Ретро

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).