ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Новият бетинг сайт Mr Bit предлага Шампионска лига и още много спорт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:14 / 22.02.2024Коментари (0)2498
©
Футболният сезон е в разгара си във всички водещи първенства в Европа и затова се активизират любителите на предвижданията. Новият хазартен оператор Mr Bit е още една възможност залагащите да покажат уменията си в прогнозите, след като на хазартната сцена у нас се появи нов букмейкър. Mr Bit е най-новата лицензирана платформа у нас, която предлага изобилие от варианти при спортните залози.

Операторът е онлайн точно преди да бъде подновена битката в Шампионската лига. Най-силният и комерсиален футболен турнир на планетата вече навлиза във фазата на елиминациите, като за последна година надпреварата ще се проведе в този формат. Жребият за осминафиналите оформи доста интересни двойки и неслучайно един от акцентите в сайта на MrBit е насочен именно към двубоите и дългосрочните предвиждания в ШЛ. Топ турнирът на УЕФА е и повод букмейкърите често да дават специални оферти на своите потребители за конкретни дербита, а такива не липсват още в първия етап на елиминациите през 2024 г. Сблъсъци между най-добрите отбори на стария континент привличат вниманието не само на феновете на тези отбори, но и на много неутрални почитатели на играта.

Естествено, в сайта на букмейкъра Mr Bit налице са и много други опции за залагания на футболна тематика. И ако Шампионската лига приближава своята кулминационна фаза, то това означава, че и мачовете в турнира постепенно намаляват. А от друга страна всеки уикенд програмата на водещите първенства предлага множество интересни двубои.

Всеки мач на топ ниво дава десетки възможности за прогнози

Всеки запалянко е наясно какво се има предвид под Топ 5 на Европа. Това са шампионатите на Англия, Испания, Италия, Германия и Франция. Интересното през този сезон е, че почти навсякъде битката за титлата е много интригуваща, дори и да има по-изявен фаворит. Но това е само малка част от въпросите, които вълнуват специалистите при прогнозите. Те често търсят специфични опции за залог - например резултатност под 1,5 гола в мача, суха мрежа за домакините през първото полувреме, общо над 10 корнера в двубоя и т.н. Можете да се сетите и за други пазари, за които се приемат предвиждания, когато говорим за двубой от Топ 5 първенствата на Европа. И всички тези опции са налице в платформата на Мистър Бит - възможните селекции в менюто само на един мач от водещите лиги могат да бъдат десетки, понякога дори и стотици.

Приемат се залози за повече от 70 първенства

Истинските майстори в прогнозите обичат да се доказват и там, където малцина смеят да рискуват. А в сайта на MrBit.bg могат да се открият мачове от повече от 70 държави по целия свят - при повечето е застъпена елитната дивизия, но при някои има меню и за следващите нива на клубно ниво. След откриване на профил в MrBit, регистрираните потребители могат да правят залози не само на двубои от Висшата лига, Серия А или Ла Лига, но и на срещи от първенствата на Азербайджан, Танзания, Еквадор или Кувейт. Футболното меню на новия букмейкър впечатлява със своето разнообразие и може да удовлетвори и най-претенциозните играчи.

Насърчаваме всички играчи да подходят към хазартните игри с отговорност и да не забравят, че те са създадени за забавление на пълнолетни лица. Отговорната игра помага за предотвратяване на възможни негативни последици и запазва удоволствието от играта.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Парламентарни избори 2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: