Новият "Ерген" бил гей?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:18 / 23.12.2022
12316
Треперим и нямаме търпение вече! Съвсем скоро стартира втори сезон на "Ергенът", а Евгени Генчев най-сетне сподели нещо по темата в своя Instagram профил. Вторият тийзър за предаването е факт, а именно него Гената качи, но не това е важното.

Сигурни сме, че ще има много сладникави и криндж моменти, за които всички в нета ще пишат. Проблемът обаче е, че някои потребители имат известни съмнения относно избора Евгени да бъде главното действащо лице.

Докато едни зрители намират Евгени за скучноват, други са доволни, че в шоуто влиза истински талант. Евгени е на 33 години, роден в Пловдив и е изнасял концерти в целия свят. Пловдивчанинът е възпитаник Кралската музикална академия в Лондон, изнасял е концерти в огромни зали и си е партнирал с Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер и други световни звезди. 

Генчев е всичко, но не и типичен балкански мачо, който да тропне по масата, да си вирне краката и да чака с отворена уста шопската салата и сливовата. Не, Евгени е малко по-изтънчен, а външността му, възпитанието и маниерите не са нещо, което се приема лесно по нашите географски ширини. Заради това някои потребители в нета подозират, че Евгени е бил в гардероба. Иначе казано - бил гей. 

"Смятах, че си гей", пише потребител под новия тийзър за шоуто, а други потвърждават в отговор подозрението си. Е, трябва да разочароваме аудиторията, защото Гената не е хомосексуалист, в което няма нищо лошо в XXI в. Не е особено важно какво се случва в спалнята на друг човек, но по някаква причина тази тема буди сериозно възмущение и омраза, за разлика от тежките проблеми, които има в страната, но някак за тях има обществена коматоза. Кое не е така?

Гената си харесва жени! Не би било презедент в историята на шоуто обаче, ако ергенът е с друга сексуална ориентация, пише Vbox. 

В американската версия на шоуто Колтън Ъндърууд, който беше ергенът, призна по-късно, че е гей. Това съобщи лично той миналата година, а разкритието му изненада бившите кандидатки в риалити шоуто. Колтън разкри своята сексуалност в предаването "Good morning America" и сподели за трудностите, които е изпитал, докато намери същността си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).