Нова мода сред младоженците! Тези пръстени са хит в момента

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:59 / 29.04.2023
4293
Младоженци купуват пръстени, които засичат пулса на половинката. Бижутата се синхронизират чрез Bluetooth и придружаващо приложение. Тези халки са създадени, за да се свързват и пресъздават вашия пулс върху идентичен HB пръстен на любимия ви човек. Те имат вграден сензор за сърдечен ритъм, който улавя пулса и след това го излъчва със светлини и вибрации на свързания втори пръстен. Синхронизира се чрез Bluetooth и придружаващо приложение.

Преди 6000 години хората започнали да носят пръстени на безименния пръст, вярвайки, че вената на Vena Amoris е директно свързана със сърцето и по този начин двете сърца се обединяват заедно. Днес има над 1 милиард души, които следват традицията на Vena Amoris и технологичния напредък я придвижва една крачка напред.

Интелигентните пръстени HB Ring отварят нова страница в историята на бижутата, свързвайки влюбените сърца с най-ценното чувство в живота – ритъма на сърцето на любим човек. Като изключим романтичния фактор, хората, които го носят, винаги ще знаят дали техният любим човек е все още жив.

Но какво се случва, ако батерията умре? Или изгубите връзка? Не изпадайте в паника. Вашият партньор вероятно е още жив. Можете просто да му изпратите съобщение с текст "u ded?"(жив ли си) текст за допълнителна проверка, казва The Verge.

Естествено, по-скъпият вариант на пръстените идва в розово злато и струва 2990 долара за двата. Стоманената версия струва само 599 долара за чифт, пише bTV.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
50-годишната Росица Пейчева, бременна в 7-ия месец: Благодаря, че...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" е готов с нов шедьовър
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).