Нова интерактивна игра тръгва другата седмица в предаването "Мист"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:55 / 14.06.2005
3371
Премиерата на новата нощна интерактивна игра на предаването “Мист” – “ Тайните на изчезналата пещера” ще бъде на 24 юни, петък от 23:15 по BBT. Тази изключителна приказка ни пренася в един виртуален свят – 1500 години преди новата ера, където зрителите поемат контрол над главния герой Арок. По врене на това уникално по рода си нощно предизвикателство, зрителите ще се изправят пред решаването на сложни логически загадки и ще вземат важни решения за развитието на сюжета.
Водещият Роро направлява играта, по указание на зрителите, които се свързват по специален телефон.
Нощната игра стартира след края на първата част на предаването – точно в 01:00 часа и завършва в ранните часове на съботния ден. В първата част на предаването ще е също интересно.Зрителите ще видят: уникален live-mix на легендарния DJ Алекс Мачев, който ще бъде в студиото на предаването. В това издание на “Мист” зрителите ще видят още – най-новото от света на японската анимация, демонстрации на най-последните компютърни и конзолни игри, поредната доза авторски видеоклипове, най-горещото от света на мобилните телефони, гейм новини, най-новите азиатски филми на ужасите и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре
Звездна двойка вдигна сватба с пищна церемония
Една легенда се завръща!
Тя е рожденичка днес, но е и прекрасна и талантлива певица, а Люб...
Слънчевите изригвания ще зачестят
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ, връща се по спешност ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).