Никита разкри срамна тайна за Златка!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:05 / 18.12.2018
14967
След края на "Биг Брадър Мост Уонтед“ Никита споделя, че разликата между първото й участие във формата и второто е, че преди години не е имала никакви очаквания. Тогава всичко е било неизвестно за нея.

"А очакванията ми с този сезон бяха свързани с това да се забавлявам истински, да се запозная с нови хора, да чуя различни гледни точки и най-вече да изляза от зоната си на комфорт“, разказва Джонсън пред "Шоу“.

Да има очаквания е била първата й грешка, а втората, че се е опитвала на всяка цена да се обяснява на другите и да търси приятелството им. След това е заработило изостреното й чувство за справедливост, особено след като е виждала съквартирантите си единствено в нападателната им светлина, а не толкова в положителната.

Никита признава, че в реалния живот не би отделила време, за да общува с част от съквартираните. С Джулиана Гани няма какво да си кажат, а темите, които моделката отваря, за Джонсън са отегчителни. Според нея Гани е изкарала ЯЯ като някакъв лош тип, спейки в леглото с тиган. "Той никога не е заплашвал никого, камо ли да е показвал, че трябва да се страхуваме от него. Но Джулиана така го изопачи, че той излезе черен“.

Според Никита Албена Вулева се е опитала да изкара друга страна от себе си – по-забавна и по-хуманна, но отново е затвърдила общото впечатление, че не обича хората, а интелигентността й не допринася с нищо за благото на групата.

Златка Райкова също се е опитвала да се изкара добра и готина, но според Джонсън не е успяла да прикрие истинската си същност. В доста от ситуациите плеймейтката се е държала с Никита така, че да се усеща, че я превъзхожда. В един момент чашата на Джносън преляла и затова е спретнала интригата с креватната афера на половинката й Борислав и русокоската:

"А в онзи момент преди години, когато е имала интимни отношения с Борислав, както стана ясно, тя е имала отношения и с трети човек… Златка искаше да се изтъкне, едва ли не, като барометър на всичко правилно. И в момента, в който ме засече с думите: "Вече прекаляваш!“, докато аз водех някакъв разговор с друг човек, просто чашата преля, казах си "Стоп“ и реагирах“...

За всички стана ясно, че Златка е слагала рога на самбиста Благой Иванов – Багата с Боби Ръгбиста, но кой друг визира още Никита?!

Външният вид на Никита за съквартирантите е бил любопитен и също обект на подигравки. За нея риалити формата е за сблъсък между характери, а не конкурс "Мис Свят“. "Външният ми вид може да интересува само мен, а това не означава, че съм удовлетворена от него или от грешките, които съм допуснала. Но темата за външния вид пак беше препратка към тях самите, за които явно той е много важен“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).