Неочаквано! Сексоложката Наталия Кобилкина се развежда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:16 / 31.07.2015
4903
Популярната сексоложка Наталия Кобилкина сама призна пред приятелите си във Фейсбук, че двамата със съпруга й се развеждат. Новината дойде неочаквано за всички, тъй като рускинята никога не е споделяла двамата с мъжа й да имат каквито и да било проблеми.

"Здравейте, любими приятели. Днес искам да споделя една новина, която касае лично мен, но мисля, че би било честно и правилно да я споделя преди всичко с вас и бих искала да я разберете от мен, а не от някое друго място. След 11-годишен брак, взехме решение със съпруга ми да се разделим. И се разделяме с огромна любов и благодарност един към друг", написа Наталия.

"Оженихме се, когато бяхме на 20 и бяхме с едно мислене, едно разбиране, едни чувства, но минаха 11 години и аз вървя в коренно друга посока, съпругът ми върви в неговата посока. Аз съм му много благодарна за промяната ми и в храненето, и в отношението, и за цялата подкрепа през тези години, както сигурно и той на мен. Но решаваме да вървим напред. Няма други мъже или жени, които да са фактор за нашата раздяла. Изцяло решението е просто да продължа пътя си сама", допълва още Кобилкина.


Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
Вода с канела всеки ден, за да свалите килограми
Митичната салфетка на Меси на търг за рекордна сума
Любимата напитка на българите поскъпна
БНТ уволни Андреа Банда Банда
"Фактор" побърка феновете на юбилейния си концерт в НДК
Някои хора не трябва да похапват варени яйца


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).