ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Неочаквани промени за една зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:56 / 10.08.2020Коментари (0)3845
©
Дневен хороскоп за 10.08, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Бъдете внимателни, за да избегнете грешките на вашето работно място. Успехът е с вас, дори и ако сте решили да се заемете с нови задачи, които отдавна обмисляте, но бяхте неуверени. Не пропускайте възможността да поставите началото на нови занимания, чрез които да подобрите материалното си състояние. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на личните отношения. Бъдете подготвени и не реагирайте по женски импулсивно и с обидни думи. Отговорете на удара със спокойствие и не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални мигове. 

ТЕЛЕЦ

Промените няма да са във ваша полза, ако можете да не ги предприемате ще е по-добре за вас. Емоциите, които трудно сдържате, ще ви попречат да се справите с работата си. Въоръжете се с търпение, за да избегнете грешките на вашето работно място. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Бъдете отговорни към личните си отношения и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимния ви партньор. 

БЛИЗНАЦИ

Намерете време и на всяка цена се справете с всички изостанали задачи, защото ви заплашват разправии на работното място заради нарочното забавяне заради инат и нежелание да се откажете от други по-интересни занимания. Не се поддавайте на желанието си за развлечения. Ако се занимавате със собствен бизнес, приведете в ред счетоводните си документи. Вечерта дори и уморени от работния ден задължително създайте хармония в семейните си отношения, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. Не се лишавайте от желаните сексуални мигове с вашия партньор.

РАК

Усамотете се и се отдайте на себеанализ, който ви носи осъзнаване на грешките, а това е особено важна задача за да продължите напред. Не водете излишни и напрегнати разговори на вашето работно място. Поправете пропуските си, за да вървите по пътя към успеха. Бъдете предпазливи в общуването с бъдещи делови партньори, ако срещата ви е уговорена за този ден. Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от подкрепата на партньора си и от сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ

Не се опитвайте да полетите към поставената цел, а бъдете умерени и разумни. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате. Очаквайте неголеми приходи, които можете да умножите. На работното място успехът е с вас, ако сами не го отклоните от пътя си. Следобед очаквайте новина. Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете изострената си чувствителност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете поредния скандал, който ще ви отдалечи от мечтата за интимни мигове и сексуални наслади. 

ДЕВА

Денят е неблагоприятен заради измами и разочарования, които пречат на хармонията в отношенията ви и на работното място и у дома. Емоцията е повече от позволеното и ви вреди. На работното си място се справяте неочаквано добре. Следобед очаквайте неуспехи в личния живот, защото сте готови да спорите и да се налагате. Късметът днес може да ви изневери най-вече в любовта, ако решите да прекалите със самохвалството си. Интимният ви партньор е неприятно изненадан от отказът ви от интимни мигове. Веднага ще реши, че сте изневерили.

ВЕЗНИ

Проведете неотложните си делови разговори. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не ви  притесняват и разсейват. Бъдете откровени с тях, но приемете и тяхното мнение. Следобед имате възможността да реализирате ползотворни срещи с колеги. Прекалили сте с изискванията си към вашия съпруг, с претенциите си и критиката, а той не е приел думите си като моментна сръдня от ваша страна. Сърдете се на себе си, че отказва да разговаря с вас. Не е изключено да се разминете със сексуалните мигове заради ината ви и нежеланието да се извините.

СКОРПИОН

Днес сте повлияни от емоцията и заради прибързаност може да допуснете необратими грешки. Избягвайте новите делови запознанства. Обмисляйте действията си преди да направите крачката към нещо ново. Можете да заведете съдебни дела, ако имате да разрешавате спорни въпроси с ваши делови партньори или роднини. Не проявявайте агресия в поведението си към вашите близки, за да не ги отдалечите от себе си. Вечерта си останете у дома и се отдайте на бездействие. Умората през деня не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

От сутринта сте с изострена чувствителност. Не ви препоръчвам  да се подчинявате сляпо на емоцията. Бъдете разсъдливи и проявете такт и дипломация в общуването. Ако изнервите обстановката на работното си място, колегите ви ще се дистанцират и ще се провалите сами. Не сте уверени в чувствата на съпруга си и обмисляте раздяла. Внимавайте, защото със сигурност ще съжалявате за решението си. Не допускайте сексуален контакт, ако сте обтегнали отношенията си необратимо, защото може да се окаже с последици, блокиращи възможността за раздяла. 

КОЗИРОГ

Трудностите възникват по вина на вас самите. Подвластни сте на проблеми, свързани с финансови загуби. Стремежът ви към промяна е с непредвидими последствия, затова се откажете от нея в този ден. Емоцията ви пречи да работите активно. Постарайте се да сте отговорни към професионалните си задачи. Вечерта си създайте задължително приятни емоции, дори и ако се наложи да отидете на гости. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте възвърнатата хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте проблеми, само защото сте изнервени и не искате да разговаряте с колегите си, а те се питат какво се случва и дали засяга и тях. Не отказвайте помощ и споделете тревогите си. В състояние сте да отхвърлите много работа. Очаквайте приходи. Не бързайте с инвестициите, ако се занимавате със собствен бизнес. Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря, въпреки че обикновено готвите вие, но сега сте уморени и те са решили да ви отменят. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. Здравето ви се стабилизира. Избягвайте стреса. 

РИБИ

Очакват ви непредвидени промени. Разкрийте своите неподозирани възможности на работното място. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех и приходи. Постарайте се да се съсредоточите върху поставените ви задачи. Грешките ще са трудно поправими и създаващи ви ненужни конфликти. Влюбени сте в интимния си партньор, но нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания, но е добре да не правите крайни изводи, ако не сте се опознали добре.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: