Навръх рождения си ден, почина собственикът на култовия фолк клуб "БИАД"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:54 / 04.02.2019
81914
Родният шобизнес потъна в скръб на днешния ден. Земния си път приключи бизнесмена Димитър Иванов, който през последните няколко месеца стопанисваше култовия клуб '"БИАД", научи репортер на Блиц шоу. 

Уважаваният бизнесмен се спомина навръх рождения си ден вчера (3 февруари - б.а.). Имал е известни проблеми с черния дроб, но не говорил особено за проблемите си пред приятели. Преди две седмици се почувствал зле и разпитвал обкръжението си за специалист по коремна хирургия. Дори тогава пред тях се опитал да неглижира ситуацията и вметнал само, че има раздразнение и нищо повече. 

Уви, за голямо съжаление ситуацията се оказала повече от сериозно и с фатален край. Погребението ще бъде в сряда в родния му град Велинград. Очакват се редица бизнесмени и хора от шоубизнеса да отидат и да си вземат последно сбогом с него.

Негови приближени го описват като истински бохем, сърцат човек, който и на мравката прави път. "Господ прибира само добрите при себе си и с Митко го доказа", изплака  приятел на покойника.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).