Наплив на чужденци за концерта на "Opeth" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:10 / 12.08.2015
2892
Влиятелното британско музикално списание Metal Hammer пусна специално съобщение за предстоящия уникален концерт на OPETH в Античния театър в Пловдив на 19 септември.

Подчертава се, че става дума за едно единствено шоу с Оркестъра на Държавна опера Пловдив.

Интересното в статията е, че в нея за първи път се съобщават официално имената на част от песните, които OPETH ще изпълнят с оркестъра.

"Сред парчетата, които ще бъдат представени с оркестър, са 'Eternal Rains Will Come', 'The Drapery Falls', 'Demon Of The Fall' и 'The Grand Conjuration'. След това, OPETH ще изпълнят сами втора програма от песни от цялата си дискография."

Списанието цитира музикантите от групата, които говорят за българските музиканти: "Оркестърът има дълбоки корени и 100 години история. От него са започнали някои световноизвестни диригенти"!

Всички песни, които OPETH ще представят за първи път в историята с оркестър, ще бъдат обявени официално следващата седмица. В момента, те вече се аранжират от диригента ЛЕВОН МАНУКЯН и ГЕОГРИ МИЛТЯДОВ.

Интересът към концерта в чужбина е огромен. Очаква се близо половината зрители да бъдат фенове от Англия, Германия, Франция, Италия и скандинавските страни, както и съседните на България.

Билети с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) все още се намират в системата на Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Джулиана Гани разкри колко точно пари дължи
Кирил Терзиев проговори за обвиненията на Гущерова: Не съм я доко...
Графа: Трудно преживях смъртта на майка ми, изпаднах в тежка депр...
Мис България ще си търси правата в съда
От юли във всички автомобили в Европа ще поставят автоматично огр...
Тези 4 зодии ги очаква невероятно лято, всички ще им завиждат


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).