ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Най-новият хит сред девойките: Плащаш 50 лева и ставаш кифла!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 25.05.2019Коментари (7)44369
©
Плащаш 50 лева и ставаш кифла! Това е най-новата услуга, която се предлага в интернет за жадни за слава млади момичета.

Офертата носи името "Подарък под наем" и гарантира бърза популярност в социалните мрежи. Срещу банкнота с лика на Пенчо Славейков екип ти кара тузарски автомобил - "Мерцедес", БМВ или "Мини Купър", който е на твое разположение за четвърт час. Превозните средства са пълни с лъскави подаръци - чанти, мобилни телефони и гримове, с които потребителят може да се снима. Има и огромен букет с рози, който да допълни илюзорната тузария, пише "България Днес".

"За 15 минути можете да се снимате в колата, както и с подаръците. Така ще изглеждате богати и успели. Така ще предизвикате завист у другите момичета и ще се превърнете в звезда в инстаграм и фейсбук. Ще имате и повече свалячи, които ще искат да си пишат и видят с вас", обясняват идеолозите на новата бизнес идея. Според тях никой няма да разбере, че колата и вещите не са на девойката, а у интернет потребителите ще остане впечатлението, че е успяла в живота или пък си има богат любовник.

Реализирането на фалшивата сцена се случва чрез предварително записване по телефона и запазване на ден и час, в който да се случат снимките.

"Ние помагаме на момичетата да имат самочувствие и да изглеждат уникално на снимките си", казват още идеолозите. В интернет са публикувани кадри с примерните автомобили, както и скъпите подаръци. В коментарите момичета масово заявяват, че биха се възползвали. Като най-честа причина за бръкването с 50 лева изтъкват, че искат да накарат бивше гадже да ревнува или да предизвикат завист у съученичките си, които в реалния живот имат по-скъпи телефони и вещи от тях. Има също така и негативни мнения, че това са пари, хвърлени на вятъра, за да се създават фалшив живот.

"Ако някога сте се чудили откъде млади момичета имат пари за скъпи коли, вероятно това е отговорът - платили са петдесетачка, за да се правят на интересни, а всъщност ходят на работа с градския транспорт", пишат гневни потребители.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
колко жалко и комплексарско...но това е демокрацията простотия и пошлост!
+5
 
 
Смешно и трагично е,че има хора,които плащат за това...
0
 
 
Еклесиаст 2:1 Рекох в сърце си: хайде, ще те изпитам с веселба, и наслади се с блага; но и това е суета!
+1
 
 
Идеолози!Идеология на малоумието и комплекса,фалша и измамата.И за какво ?За 15 мин."слава".
"I don’t change my style for anybody. Pussies do that." - Michael Bay
на 25.05.2019 г.
+2
 
 
То вече да се чуди човек как да коментира подобни простотии.....Само ще обърна внимание на коментара на създателите на "туй нящо". Господа кретеноиди, самочувствието идва от истински постижения, които индивида е направил. В училище, на работа или в личния живот. Да дадеш 50 лева за да създадеш тъпа селфи-илюзия с цел повече лайквания и тагвания у Фейса и Инстата е последното нещо на света, което трябва да се свързва с истинско, заслужено самочувствие. Напротив, подобни действия често дават обратен ефект. Затова ако обичате, спрете да промивате мозъци. Но пък от друга страна виновните си остават самите кухи девойки и техните идиотски майки и бащи. Има ли хора, които са готови да дават пари за какви ли не идиотщини, ще има и хора, които да предлагат подобни "услуги". Supply and demand. Лошото е обаче че всичко това още повече затвърждава репутацията на страната ни.....Страна на гологлави, анаболни тарикатчета с лош поглед и никакъв мозък и млади момичета, които в момента в който осъзнаят че изглеждат що-годе добре навлизат с пълна сила и желание в мутренско-чалгаджийския-плеймейтски-кифленски живот. Респект и почитания на тези родители, които въпреки заобикалящата ни пошлост и простотия все пак успяват да отгледат здраво стъпили на земята деца. Деца, които знаят кои са истинските приоритети в живота. Деца, които за съжаление продължават да напускат България..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: