Можем ли да подсилим организма с хранителни добавки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:01 / 15.07.2022
1162
Организмът е съвкупност от системи и органи. За да функционира правилно, има нужда от различни макро- и микроелементи, витамини и други полезни вещества. Набавянето им не винаги се случва посредством храната, затова е необходимо да си ги доставите чрез приема на Health Store добавки.

Какво представляват хранителните добавки?

Със сигурност сте чували, че приемът на хранителни добавки ще тонизира и подсили организма ви. Хранителните добавки най-точно се дефинират като есенциални нутриенти, които са нормални съставки на храните, споделят специалистите от Хелтстор. Съществува доста голямо разнообразие от видове спрямо предназначението им – за покачване на мускулна маса, повишаване на издръжливостта, имунна защита. От HealthStore ви съветват да правите избор спрямо индивидуалните ви нужди. Важно е да се доверявате единствено на брандове, които притежават сертификат за качество и гаранция за натурални продукти.

Как да защитите организма си с хранителни добавки, разказват от HealthStore

Климатичните аномалии имат негативен ефект не само върху околната среда, но и са причина за появата на множество вируси. За да укрепите и предпазите организма си, специалистите от HealthStore препоръчват да се погрижите за него посредством приема на подходящи хранителни добавки. 

От Хелтстор внасят яснота кои са те според различните ситуации:

1. Подобряване на защитните функции на имунната система – за здрава имунна система трябва да приемате витамини за нейната защита, споделят от HealthStore. Подходящи са:

- цинк комплекс, който има и антиоксидантен ефект;

- витамин E, който има роля за синтеза на половите хормони, на кортикостероидите;

- от Хелтстор съветват редовно да приемате витамин C, тъй като той предпазва организма ви от вируси.

2. Решаване на ставни проблеми – все по-често се срещат хора имащи проблеми със ставите. Приемането на добавки с колаген или серапептаза намалява възпалението и болката в ставите, както и спомага тяхната регенерация, споделят от Хелтстор.

3. Подпомагане процеса на храносмилане – от HealthStore ви съветват да пиете добавки с комбинирани формули, съдържащи комплекс ензими. Действието им е свързано с подобряване на функцията на стомашно-чревния тракт. Те повлияват положително балансирането на храната и на чревната флора.

4. Мускулен тонус – специалистите от Хелтстор препоръчват приемането на хранителни добавки съдържащи вещества като HGH, креатин, глутамин. Те подпомагат бързото възстановяване на мускулната тъкан, подобряват естествената секреция на хормона на растежа, както и спомагат натрупването на мускулна маса.

От Хелтстор обръщат внимание на факта, че винаги трябва да спазвате препоръчителната дневна доза на всяка от хранителните добавки. Тяхната употреба е напълно безобидна, тъй като продуктите са с натурални съставки и от директни вносители. Когато купувате, винаги четете етикетите, съветват от HealthStore.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
Ивет Лалова: Не бих те заменила за целия свят
Един от най-мащабните конкурси започва след броени дни
Почина велик музикант
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).