Мис Плеймейт отказва да излиза с Бил Клинтън, не знае кой е

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:55 / 10.05.2023
4608
"Няма да изляза с Бил Клинтън! Първо не го знам кой е тоя човек изобщо, после е възрастен за мен и не на последно място, имам си гадже, заета съм." Това каза Мис Плеймейт Михаела Тодорова на въпрос дали ще прояви интерес да си направи селфи с президента на Щатите, който идва у нас в петък.

"В момента повече ме вълнува втората песен, която ще записвам, тя е фолк, но не искам да издавам подробности", сподели красавицата.

24 години след първото си посещение Бил Клинтън пристига в страната ни в петък по покана на главния изпълнителен директор на "Хювефарма" Кирил Домусчиев. Двамата ще участват в дискусия на тема Корпоративно социално влияние върху бъдещите поколения с акцент върху важността на продоволствената сигурност и устойчивостта.

За Клинтън това ще е втора визита у нас, предаде "България Днес". Американският президент дойде за сефте в България през 1999 година. Това бе и първото и единствено държавно посещение на действащ президент на САЩ в България.

По този повод и фолкпевците не останаха безразлични към срещата с него. Фанча и Даная възпяха Клинтън с кючек, който бе суперпопулярен сред българските младежи.

С днешна дата и двете изпълнителки смятат, че Клинтън си е "изпял песента" не заради възрастта му от 76 години, а поради факта, че вече има друг президент и той няма достатъчно влияние.

"Всички жени обичат богати и успешни мъже, както и млади, разбира се. Ако си президент за цял живот, е добре, но все пак и възрастта има значение. Освен това сега бих изпяла песен за Бойко Борисов или за Джо Байдън, макар че последният също не е много млад", смее се Фанча.

Музикалната група "Черно фередже", която изпълнява хумористични песни, също не остана по-назад и преди години направи песен за Бил. Текстът е закачлив и много вулгарен, но с днешна дата и групата не би възпяла отново Клинтън.

"Всяко нещо с времето си", бе коментарът от тях.

При своето посещение Бил Клинтън ще отседне в столицата и най-вероятно няма да гледа мач на "Лудогорец", както твърдят клюките. Както се знае, президент на отбора е бизнесменът Кирил Домусчиев, по чиято покана американският президент ще дойде у нас.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова
Жената на Иво Аръков по чудо се е разминала от голяма трагедия: В...
Жалко! Още една хубава двойка официално се раздели
Предупреждение за магнитни бури и днес
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре
Наш музикант: Такова нещо като в Пловдив никога не съм виждал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).