ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Миро се прибира в България, след като отби номера на "Евровизия" 2010
Автор: Екип Plovdiv24.bg 00:01 / 28.05.2010Коментари (29)9423
©
Миро на сцената на "Евровизия"
След очевидно отбиване на номер българският представител на конкурса "Евровизия" Миро може спокойно да се прибере в България. Дълго очакваното му представяне на сцената на "Евровизия", което трябваше да бъде пример за това "как се прави" не се случи. Миро отпадна на вториия полуфинал и няма да участва на финалния концерт на "Евровизия" в събота.

Сцената:
Сцената по време на изпълнението на "Ангел си ти" приличаше на музикален конкурс от 80-те години. При положение, че се правят предварителни репетиции и разговори с екипа за заснемане на изпълнението си пролича, че Миро няма визия за това как ще изглежда пред малкия екран и многомилионната публика. Далечните кадри показваха празна и скучна сцена, а голяма част от близките кадри бяха задимени от пушек.

Миро:
Прическата "Айс Вентура" не може да впечатли критичната публика през 2010г., а сценичното му поведение беше символично. Техническите похвати, с които Миро се опита да спечели публиката бяха стойка с разкрачени крака и тресящо се тяло, както и хвърляне на микрофона от едната ръка на другата, без да го изпусне на земята.

Съпорта:
Танцьорите на Миро не показаха доказателства, че са достойни да спечелят първото място. Много често те изчакваха по няколко секунди, за да им дойде момента за движенията, което показва, че те играят стъпки на сцената, които едва ли могат да бъдат наречени танц. Липсата на координация и синхрон също показа, че подготовката им далеч не е била достатъчна. Ако Миро се е надявал, че танцьорите му ще впечатлят с голите си тела, то май е объркал мястото за подобна изява.

Дух на победител:
Когато един изпълнител излезе на сцената с цел да я завладее това си личи. Както при повечето участници, така и при Миро обаче това не се видя. Шансът на България беше да покажем нещо повече от другите участници. Така, както преди две години руският изпълнител Дима Билан завладя публиката с танц на ледена пързалка, а миналата година норвежецът Рибак спечели Европа със сърцето си, изсвирено от неговата цигулка. За да завладееш музикалната публика е необходим само един миг - но Миро го нямаше.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Направих си труда и изчетох стотици коментари и стати след финала на "певчевския конкурс за млади таланти на Европа" в Youtube, както и в официалния сайт на Евровизията и др.: Като цяло отзивите за нашата песен са положителни, дори се изказват ласкаво и по американските и австралииските новинарски издания. Обаче една тенденция в част от коментиращите ме озадачи: срещат се и много директи ругатни и открит неприязън към България и българите като нация, и този негативизъм идва само и единствено от две старни Румъния и Македония. Дори и Гърците които не ни долюбват много са доста добронамерени към нашето представяне на Евровизия.
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 30.05.2010 г.
0
 
 
Гледайте Беларус, Армения, Грузия и Молдова как не дадоха точка на Швабите, а Великобритания как гласуват за Турция, Румъния и Гърция. Испанците и Шведите и те дадоха на Румъния. Всичко е нагласено, това го знае всяко хлапе. Не виждам смисъл да участваме повече на тая борса. А тук се оплакваме от купуване на гласове. Ха-ха. Скоро слушайте рядката немска боза по MTV!
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 30.05.2010 г.
0
 
 
Сега гледам финала: Босна и Херцеговина, Сърбия, Беларус, Великобритания, Грузия, Франция, Русия (тия извиват като поп на погребение), Армения, Германия, Израел какво по дяволите прави на Евровизия, след като не е Европейска държава??? ... Пълен т*шак! Нашата песен беше х300 по-хубава! Тая чорба Германия засега е доста напред, някои познаха май кой ще спечели.
+1
 
 
Мисля, че тази измислица евровизия е напълно подреден бълвоч печелен от държави с пари а не с талант и според мен е много добре, че другата година няма да участва България.
-1
 
 
Нашата върховна изява на т. нар. "Евровизия" беше изпълнението на Елица и Стунджи /"Вода"/. Жалко, че не продължихме в трасираната от тях посока...
+1
 
 
очаквано но като не се намери по-добър кандидат какво да се прави
+3
 
 
По добър от Миро за Евровизия нямаше! Дори Майкал Джексън да беше пял от наше име пак нямаше да ни класират. Нас просто не ни искат и това трябва да си го признаем всички. Ако искаме да се класираме и да спечелим този конкурс, който не ни и трябва, защото нямаме подходяща зала, то първо трябва да сменим телевизията и да дадът правата на частна медия, за да не харче напразно държавни пари и само да се разхождаме и срамуваме след това.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 28.05.2010 г.
+2
 
 
Въобще не съм съгласен че е отбил номера. Песента си я биваше и беше една от най-хубавите на полуфинала. Това че не се класира и на малките деца е ясно защо се случи. Евреите и турците са населили Европа и са най-активните гласуващи. От друга страна е мафията на бившите руски републики които масово гласуват една за друга. В това менгеме няма как да оцелее наша песен ако ще да е и 100 пъти по-хубава от останалите. Може би ако Миро беше в предния полуфинал от вторник, можеше да се промъкне между капките но уви. Малшанс. пп: песента на Марияна Попова на един от предните конкурси също беше една от най-добрите но поради същите причини отпадна
+2
 
 
Тука яко са го оплюли гледам и май не чак до там незаслужено :) Все пак се е опитал човека, но толкова е успял ... :) Сигурен съм, че в бъдеще и ние ще спечелим конкурса (?) ...
+3
 
 
Харесвам много Миро като певец и артист, а освен това беше очевидно, че хвърли много усилия и емоция в този конкурс, но мисля, че нещата ни този път не се получиха. Вярно е, че тук има и много политика, но нека не търсим вината там където не е. Повечето от песните, които се класираха и като музика, и като изпълнение, и като хореография бяха доста добри. От тези, които се класираха за финала може би само Кипър и Дания бяха откровено по-слаби от нашата песен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Искаме 47 милиона лева за Южен обходен колектор
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: