Метъл банди с концерт в двора на Драматичния театър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:47 / 10.08.2015
2753
Съвместен концерт на украинската прогресив метълкор банда - Jinjer и груув фюжън метъл бандата Nameless Day Ritual ще се състои в Пловдив. Съпорт на събитието ще са Downer Kill. Мястото е откритата сцена в двора на "Драматичен театър-Пловдив".

Jinjer са определяни, като една от големите надежди на източноевропейската метъл сцена. Създадени през 2010-а, последните 3 години за тях са белязани с издаването на втори студиен албум " Cloud Factory", неспирно концертиране из цяла Европа и 2 пъти спечелването на приза "Най-добра Украинска метъл банда".

Идеята за Nameless Day Ritual също се заражда около 2010-а, но придобива образ и форма едва миналата година. Те набират скорост и популярност изключително бързо след като за по-малко от година правят няколко решаващи излизания на сцена, две от които са като съпорт на австралийските машини Karnivool и на предвожданите от Зак Уайлд-Black Label Society.

И двете банди имат изключително харизматични и красиви фронтдами. Въпреки нежното си излъчване, за Татяна и Ася няма тайни в тежката музика.

Съпорт на събитието ще са младите надежди от Downer Kill, които също не спират да се изявяват в множество събития из страната.


Дата: 13 Август (четвъртък)
Начало: 19:00 ч.
Вход: 10 лв
Място: Откритата сцена в двора на "Драматичен театър-Пловдив"


Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Нешка Робева: За 35 години се опитаха да разрушат, отрекат и забр...
Карбовски за финала на "Ергенът": Две булки чакат, а той си избра...
Шеф Токев: В затвора готвех боб чорба 3-4 пъти седмично. С внучка...
Медиите ги обявиха за новата звездна двойка
Мария Бакалова издаде повече за превъплъщението си като Ивана Тръ...
Клубът на супербогатите с общо 2,2 трлн. долара


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).