Мартина, най-голямата любов на Слави: Държеше ме в златна клетка, постоянно бях под контрол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:16 / 15.07.2023
69453
"Колко е истинската ми любов! Вярвам, че всеки има своята половинка. Благодарна съм безкрайно, че срещнах моята и очите и сърцето ми бяха отворени да я позная, защото със Слави Трифонов бях като в златна клетка. Не се оплаквам, много научих от него, много ми даде, но явно това не беше моята любов."

Това казва с днешна дата балерината Мартина Огнянова, която вече е взела фамилията на мъжа до нея - Колева.

Красавицата, която развива бизнес с половинката си, вече има две деца и блог, в който споделя лични впечатления, свързани с духовното самоусъвършенстване. За нея връзката със Слави Трифонов е минало, към което не се връща.

"Слави беше много известен, много влиятелен. Отстрани изглеждаше прекрасно. Можеше да си позволи всичко, което поиска, включително и за мен. Седем години имах тази връзка. Всичките ми приятелки искаха да им се случи същото нещо. Говорили сме си как съм се държала, че е станало, защо съм му интересна. Те искаха на всяка цена да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, защото отстрани изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко - финансови възможности, влияние, власт и е известен. Помежду си обаче имахме зададени отношения - всеки е в някаква роля, за да изградим "прекрасния свят" и "прекрасния палат", в който живеем, а всички наоколо казват: "Уау, ето го съвършенството, и ние искаме", разказва Мартина в блога си.

"Отстрани изглеждаха така нещата. Аз определено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала положение. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората - за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала", продължава с откровения си разказ Мартина, разкривайки, че била жертва на постоянен контрол и се е налагало да живее изцяло по правилата на Трифонов.

"... Сега ще отидем на почивка еди-къде си, после тука ще работим, тук имаме задължения, там отговорности. Един такъв свят с график и план и уж не се чувствах изморена, но имаше толкова нощи, пълни със сълзи. И гледах никога да не съм сама. Обаче като останеш сам... Те не знаят тези мънички съмнения, ситуации и ние, прикривайки ги от хората, позволяваме нашият свят да изглежда перфектен за тях", изповядва се бившата любима на Дългия.

За началото на връзката си с Коко Огнянова доста е говорила. Той се появява като заместник на треньора й по бокс.

"Вече нещата във връзката ми със Слави бяха започнали да стават зле. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално. Излязохме веднъж на разходка с Коко и до ден днешен не сме се разделяли", споделя за тогава Мартина.

След раздялата с Дългия тя не само е изхвърлена от балета на шоуто му, но остана и без жилище и кола, с каквито разполага, докато е с Трифонов.

"Материалното никога не ме е блазнело. По едно време пазех придобивките си като чанти и бижута от подаръци, но ги продадох, а някои раздадох. Нека други да им се радват", казва с усмивка днес Мартина.

"Какво означава да си успешен? Да имаш пари, власт, да си известен? Според мен смисълът на живота е да сме щастливи, път за това няма, щастието е самият път. Не обичам да слагам етикети на хората. Всеки сам си знае какъв е и какво му е. В твоите очи може някой да изглежда успешен, а вътре в себе си той да се чувства като най-прецакания човек на света и обратното. А с Коко сме едно цяло, той не ми помага, той е част от мен и аз от него", казва балерината, завършила кинезитерапия.

Днес двамата с Коко не спират да демонстрират любовта си. Семейството прекарва повече време на село, но пътува до Стара Загора, където Коко все още тренира бокс. Не живеят в охолство, но твърдят, че за тях това няма никакво значение. Мартина е категорична, че в младия спортист е намерила щастието и не би го заменила за нищо на света, а историята със Слави е завинаги в миналото, пише Hot Arena.

На въпроса дали се интересува от политика и смята ли да се занимава и с други проекти, Мартина е категорична: "Да, разбира се. Интересувам се доста от политика. Не ми харесва как ни управляват, но и в целия свят не ми харесва как политиците си възприемат мисията. Всъщност не ни управляват политиците, а много по-висши сили. Никой, никой не управлява, а само се самозаблуждаваме и прехвърляме отговорности, плод на нашите страхове", завършва балерината.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).