Майката на Азис за тежкия избор дали да го роди: Бях в затвора и трябваше да го махна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:57 / 18.12.2022
10382
"Приключих с интервютата и телевизионните изяви преди няколко години. Казах си, че не ми се обикалят телевизиите и да си говоря неща, които съм дъвкал толкова време. Ще отида, когато залипсвам в ефира."

Това каза певецът Васил Боянов- Азис при гостуването си предаването "Търси се" по bTV

"Както знаете, аз трудно говоря за семейството си, особено децата си. Най-хубавото нещо е да си родител - нито един успех не може да се сравни с това.  Искам това да си остане за мен - информацията за моите деца да си останат за мен."

Изпълнителят на "Обичам те" призна, че е биполярен:

"Не съм го казвал пред никого. Аз съм човек с раздвоена самоличност, да не кажа и разтроена понякога, защото аз днес се чувствам един, следобед съм съвсем друг, а вечера - зависи от хората - мога да съм трети. Това е тази биполярност, тази промяна в настроенията ми - и според мен тя е причината за моите успехи."

От музикалната сцена с много откровено интервю го развълнува скъпата му приятелка Галена. Тя призна, че: "Азис понякога изглежда надут, но Васко е истински добър човек“. Често я критикува, но и тя не му спестява истината. Дори наскоро са имали скарване, но Галена споделя, че той винаги умее да казва "Прости!“ и "Извинявай!“.

Най-емоционалната среща бе с майката на Азис – Гергина. През сълзи тя разказа за тежкия избор дали да роди Васко, тъй като, когато е разбрала, че е бременна с него, е била в затвора. Много емоционално Гергина сподели за годините на раздяла между тях, когато тя е работила в чужбина, а той е бил тук сам.

"Това ми е първо дете и беше очаквано бебе. Вътрешно го исках, но бях в затвора. Трябваше да го махна. Обаче... Бог се намеси явно и рече, че не трябва. Бях си подготвила документите и всичко в затвора, но... баща му дойде на свиждане и каза "не. Това дете няма да се махне. Ще ни носи само щастие."

За трудния живот в бедност си спомни и музикантът с думите:

"Когато я видя, си спомням колко бедни бяхме ние. Умът, който е наследство от нея, е най-важното, което имам. Не е гласът!“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).