ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Майчинството състари Зейнеб, не мисли да се връща на работа при Гала
Автор: Георги Кирилов 08:22 / 14.04.2020Коментари (2)14219
©
Зейнеб Маджурова роди дъщеря си Мириам преди 5 месеца и още страда от недоспиване. Или поне така изглежда от последните й снимки в социалната мрежа.

Блондинката е видимо състарена и под очите й плуват черни сенки, а лицето й е изпито.  Покрай грижите за новороденото младата майка е доста отслабнала, но пък иначе твърди, че се чувства добре.

Зейнеб открай време е против естетичните корекции и предпочита да бъде естествена. 35-годишната туркиня не си слага филъри и ботокс, a неизбежните промени, свързани с възрастта, вече започват да личат по лицето й. Въпреки това Маджурова не се притеснява и даже рядко ползва грим в ежедневието си, за да крие несъвършенствата. Тя слагаше по-силен макиаж само за ефир, но пък сега е в майчинство и надали скоро ще се върне в предаването "На кафе". Пред свои близки блондинката споделила, че се е посветила на дъщеря си и засега няма планове да работи, пише "Уикенд". 

Младата майка може да си позволи да бъде домакиня, защото бащата на детето й – милионерският наследник Стоян Балевски, е добре осигурен финансово.

Двамата са заедно от години, но нямат сключен брак и живеят на семейни начала. Казват, че подписът в гражданското не им е необходим, за да съжителстват щастливо и спокойно. Името, което Зейнеб избра за щерка си, е разновидност на традиционното Мария, има еврейски произход и означава "любима, желана". Тя дълго се колебаела как точно да кръсти момиченцето и накрая избрала нещо нетипично, но благозвучно и запомнящо се.

Бебето Мириам се появи на бял свят без усложнения с впечатляващи мерки – над 4 килограма. Заради размерите му Маджурова се подложила на секцио, но бързо се възстановила след операцията. Тя се похвали, че до седмия месец почти не й личало, че е бременна, но въпреки това момиченцето й се оказало тежко и голямо. Докато плодът растял в утробата й, блондинката с турски произход не се отказала от активния начин на живот. Ежедневно се разхождала на чист въздух, а в деня преди раждането била в планината с мъжа си Стоян. Изминала повече от  8 километра, ала не почувствала умора, а по-скоро прилив на енергия.

Зейнеб до последно избягваше публични изяви и не говореше за деликатното положение, в което се намира. Само с най-близките си споделила, че очаква дете, защото вярвала, че този момент е интимен и искала да го запази само за себе си. "Наслаждавах се искрено на всеки миг. Не съм го крила, просто не исках да го демонстрирам", споделяла е Маджурова. Сега тя избягва да показва и наследницата си, защото не иска да превръща личния си живот в публично достояние. Зизу, както я наричат приятелите, предполага, че е заченала на остров Пукет. С мъжа й бяха там на почивка през миналата пролет, а малко след това репортерката излезе от светлините на прожекторите. Щом разбрала, че е бременна, тя се обадила първо на родителите си, а после доверила и на Гала, която е сред най-добрите й приятелки. Плевенчанката искрено се зарадвала на новината и като майка дала някои съвети.

Тъй като в началото Маджурова страдала от неразположения, водещата я убедила да си вземе дълга почивка.

Зейнеб отдавна напираше да роди от милионера Балевски и да го върже с дете, но едва сега успя да осъществи намеренията си. През последните години тя ясно усещала тиктакането на биологичния си часовник и осъзнавала, че няма време за губене. За неин късмет, заченала бързо и безпроблемно, а резултатът вече е налице. Семейството твърди, че иска още деца, но поне след 2-3 години.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.04.2020 г.
0
 
 
И НИЕ НЕ МИСЛИМ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩА.БЕЗИНТЕРЕСНА И БЕЗПОЛЕЗНА БЕШЕ.
Aнонимен
на 14.04.2020 г.
0
 
 
Неееее, не е Мириам, а Мирям(Мийрям)- популярно турско женско име, особено в шуменския край.Хитра лисица.И този път успя да заблуди милионерчето.Хахаха...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: