"Любовта е лудост" се пресели в Пловдив в Lucky Дом на киното

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:14 / 06.09.2015
1957
Фестивалната вечер днес започва с френските "Натрапчиви ритми" от 16.30 ч. Режисьор е Фани Ардан. В ролите: Азия Ардженто, Нуно Лопес, Рикардо Перейра, Франко Неро, Жерар Депардийо. Всички предричат на Марго бляскаво бъдеще като виолончелистка, но тя се отказва от кариерата си в името на любовта си към млад архитект, който трябва да реновира бутиков хотел и е обвързан с такъв договор, че просто няма време за любов...

След звездната актьорска компания на екрана се качва футболната легенда Меси в едноименния филм "Меси". Режисьор е Алекс де ла Иглесия. В биографичната продукция участват Марадона, Сезар Луис Меноти, Хорхе Валдано, Жерар Пике, Йохан Кройф. Те разказват за колегата си. Филмът е заснет в Барселона, Буенос Айрес и родния град на Меси - Росарио (Аржентина). Разказът показва откъде е тръгнал Меси - неговото начално училище, както и клубът, където играе първия си официален мач, пресъздавайки някои ключови сцени от живота на футболиста. Де ла Иглесия също разказва за възхода на Меси с настоящия му отбор, FC Барселона.

На финала тази вечер е "Извинявай, ако те нарека любов". Режисьор е Жоакин Ламас. В ролите Палома Блойд, Даниеле Лиоти, Ирене Монтала. Алекс Бели е успял в рекламата мъж на 37 години със сериозна връзка. Когато предлага брак на Елена, тя го напуска. Останал сам, той губи вдъхновение и оставя живота си да тече монотонно. Случайният сблъсък с Ники събужда у него желание да постигне още неща, да се радва на живота. Проблемът е, че Ники е на 17 години, млада, жизнена, усмихната и необременена от условностите. Алекс е на кръстопът: дали да слуша приятелите си или сърцето?

Програмата на LUCKY Дом на киното за днес:
06.09 /неделя/

16.30 ч НАТРАПЧИВИ РИТМИ "Любовта е лудост"
17.00 ч УРОК
18.30 ч СВЕТЪТ Е НАШ
19.00 ч МЕСИ "Любовта е лудост"
20.30 ч ТРАНСПОРТЕР:НОВО НАЧАЛО
20.45 ч ИЗВИНЯВАЙ, АКО ТЕ НАРЕКА ЛЮБОВ "Любовта е лудост"


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Изписаха Росица Пейчева и бебето
Големи гласове идват в Пловдив
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
Гордън Рамзи похарчи над 7 милиона долара за служителите си
Празник е! Имане ден имат жени с интересни имена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).