ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Любовната приказка на Рафи! Певецът 6 месеца чакал хубавата Елена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:22 / 02.06.2021Коментари (1)17352
© Фейсбук
Рафи Бохосян и гаджето му, ефектната танцьорка Елена, са от най-стилните двойки в шоу съсловието – без скандали, без изневери, без "изцепки“ в социалните мрежи. Преди повече от петилетка се запознават в кафене – тя е с приятелки на сладки приказки, когато вижда изгряващата звезда и организира обща снимка. Отлично възпитаният Рафи веднага се съгласява, но не пропуска да регистрира обаянието на момичето. И тъй като под слънцето няма нищо случайно, след време – когато той иска да има собствен балет, го запознават с Елена. Според светските клюкари точно тогава гласовитият чаровник вече се оглеждал за постоянно гадже и дори направил регистрация в най-популярната платформа за запознанства Тиндър, но умелата хореографка все още била ангажирана. Рафи и досега разказва, че е искал да бъде достатъчно почтен още при старта на общуването им и спазвал здравословната дистанция – особено, след като разбрал, че тя си има отдавнашен партньор. Този факт обаче никак не му попречил да оцени по достойнство визията и маниерите й.  Двамата стават истински близки, но само като добри приятели – нито един от тях не прекрачва границата, преди Елена да се раздели с предишния си. Докато една вечер страстта им избухва съвсем неочаквано – на другата сутрин Рафи се чувства едва ли не като сексуален натрапник. По-късно той споделя, че в онзи миг се е запитал готов ли е наистина да заживее с изгората си под един покрив. Няколко месеца по-късно откриват, че са сродни души. Елена обаче е не само атрактивна госпожица, но още йога и спец в дигиталния мениджмънт – амбициозна и последователна. Може би заради навика си винаги всичко да поставя в ред, Елена в началото се чуди дали не й трябва глътка въздух след предишний петгодишен романс. После обаче нещата идват на мястото си – включително и тези, които имат нужда от побутване: тренировките на Рафи, елиминирането на хаоса от битовото му всекидневие, намаляването на децибелите между стените.

Не се ревнуват – и за двамата доверието е задължително, както и свободата, разбира се. Никой никого не дебне, нито разпитва – въпреки че и двамата са наясно с нравите и изкушенията в развлекателната индустрия. Всеки периодично припомня на другия, че клюките и измислиците в онлайн пространството и в някои медии са напълно възможни, но това не означава, че отговарят на действителността. Той е доволен, когато мъжете я харесват – все пак е признание за безупречния му вкус, тя пък се забавлява от сантименталните излияния на фенките му, пише Стандарт. Консенсус има и в музикалните им вкусове – от нейния хип-хоп до неговия хард-рок. Елена активно участва не само като слушател и зрител в творчеството на Рафи – освен, че е първият човек, който изслушва всяко негово ново парче, тя има и право на ефективно мнение. Освен всичко друго, му помага и в пластиката на всеки от образите му в "Капките“ – особено в кълчотенето като Бритни Спиърс. Елена е тази, която тотално го подкрепя в трудния финален избор – да бъде Васил Найденов и да изпълнява мега хита "Сбогом, моя любов“. А Рафи "изби рибата“ като Кеца и напълно заслужено е шампионът в сезон 9 на "Капките“. Той беше толкова артистичен в превъплъщението си, че Юлиан Вергов скочи от стола си сред журито и го вдигна на ръце. Много е вероятно скоро да видим Бохосян и в автентични актьорски ангажименти, а не само в имитации.               

Междувременно стана ясно, че завършилият Търговската гимназия в Бургас с профил "Икономика и мениджмънт" Рафи прави нов лейбъл с брат си.  "Всеки бизнес е обвързан с финанси, маркетинг, счетоводство. В Yan Brothers и като продуцент използвам много от това, което съм научил, като се старая да избягвам стари грешки. Ще стартираме нещо съвсем ново за България, което може да изведе нашите артисти на световната сцена", споделя Бохосян.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво ни занимавате с тези ЛИЛИПУТКИ?? ТЕЗИ ДВАМАТА И ЕДИН ВЪРХУ ДРУГ ДА СЕ КАЧАТ ПАК ЩЕ СА ПО НИСКИ ОТ ЛЮБО ГАНЕВ.... ХАХАХА..... РАДИ 1.55 ВИСОК..,ТАЗИ ОТ СНИМКАТА КОЛКО ЛИ ЩЕ Е..... ОСВЕН ДА Е НА КОЛЕНЕ НА СНИМКАТА... АРМЕНСКИ МИРИЗЛИВИ ГАДОВЕ..... ВЪН ОТ ЧАДЪРА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: