Любов пламна в "Сървайвър"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:05 / 11.05.2023
4006
Любов пламна в "Сървайвър". Изолирани от външния свят и прекарващи денонощно времето си заедно, между Цецо и Ермина май има нещо повече от приятелство.

Според част от съплеменниците им на острова футболистът на "Витоша" (Бистрица) е хлътнал до уши в дъщерята на Боян Расате.

В последните няколко показани епизода е видно, че двамата са по-близки от всякога. Ритнитопковецът постоянно се навърта около къдрокосата студентка.

"Бих искал да продължим нещата и след шоуто", били думите на Цецо към Ермина, каза един от техните съплеменници Едис Пала.

Според слуховете вратарят на "тигрите" от Бистрица имал сериозна връзка с млада девойка, преди да влезе в шоуто. След като обаче се влюбва в щерката на Расате, той решава да продължи живота си с Ермина, с която се познава от близо 2 месеца.

След прибирането им от Карибите двойката няколко пъти била засичана заедно. Знак, който накланя везните, че между тях има нещо повече от приятелство. В профила на Цецо пък няма никакви снимки с дългогодишната му приятелка, което е атестат, че по всяка вероятност той се е разделил с мадамата.

Най-вероятно футболистът, който е юноша на "Левски", и Ермина ще признаят за връзката си след края на шоуто. Всички участници имат договор с продукцията до края на излъчването на предаването, което е следващата седмица, и нямат право да говорят, нито да разкриват тайни от острова.

В миналото издание на "Сървайвър" също мъж и жена си тръгнаха от шоуто като двойка. Треньорът на известните Иван и красивата Ганка станаха гаджета по време на снимките на риалитито.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).