Линда Петкова: Знам всичко за Кирил и Лена!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
21:37 / 08.08.2022
263715
Въпреки несекващите слухове за извънбрачната афера на премиера Кирил Петков с говорителката на вече бившето правителство  - хубавата Лена Бориславова, скандалните видеозаписи от стълбищата на апартаменти под наем в неделни утрини и снимки от задгранични воаяжи, неговата съпруга Линда Петкова отказва да повярва, че между тях се случва нещо нередно. Канадката е категорична, че мъжът й е само неин и му има пълно доверие.

Пред свои приятелки Линда демонстрирала завидно самочувствие и непоколебимост. Тя продължавала да живее заедно с Кирил Петков напук на слуховете и да му има пълно доверие.

"Познавам добре Кирил. Той е искрен, никога не би ме лъгал. Знам всичко за неговите отношения и с Лена, и колегите му от правителството - той е такъв, общува непосредствено с всички хора, които има за близки, прегръща ги без никакви задни мисли“, категорична е Линда.

Тя е убедена, че фабрикуването на интимна връзка между мъжа й и Лена Бориславова цели да внесе раздор в семейството им и да разколебае Кирил.  Затова е плътно зад него и му вярва, и не обръща внимание на слуховете. Линда дори искала да даде интервю, но й било забранено от специално наетите израелски пиари.

Пореден повод да тръгнат слухове за Кирил Петков и Лена Бориславова даде скандална снимка, заснета, в деня, в който бившата власт предаде символично щафетата на служебното правителство на Гълъб Донев. Тръгвайки по стълбите нагоре изглежда така, сякаш Лена и Кирил са хванати за ръка - като влюбена двойка. В действителност се оказа, че спекулативният ефектът се дължи на оптическа измама. Фактът, че фотосът бе разпространен от държавната БНТ, предизвика напрежение. Авторката на снимката, декларира, че Кирил Петков и Лена Бориславова не се държали за ръка, нищо че точно така се вижда на кадъра.

За Линда и Кирил предстои лятна ваканция, която ще прекарат на семейната вила в курорта Лозенец, пише "Уикенд“.

Виж коментарите (14)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).