Кристина от "Ергенът" имала вземане-даване с Дани Петканов?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:47 / 17.03.2023
2290
Юристката Кристина Пламенова, която напусна шоуто "Ергенът" преди седмица, май е имала вземане-даване с Даниел Петканов. "Уикенд" попадна на снимка на мацката с Лудия репортер, която е направена през пролетта на 2017 г., малко преди Дани да се събере с Александра Богданска. Според запознати двамата са имали кратка и неангажираща сексуална афера.

Оказа се, че Кристина от години се пробва да пробие на малкия екран. Тя е участвала при Слави Трифонов в забавното предаване "Вечерта на Северозапада“. В предаването Георги Милчев – Годжи, Краси Радков и Борис Солтарийски представят хумористични и интересни случки от бита и ежедневието на този район. Момата от "Ергенът" е гостувала във "Вечерта на Северозапада" през 2020 г.

Фръцлата, която докара до лудост Евгени Генчев на личната им среща, явно много иска да е известна и се пробва във всевъзможни тв формати. В миналото тя е участвала и в два фолк клипа. Тунингованата блондинка не спря да недоволства в предаването и да показва претенции. Тя не била доволна от нищо по време на краткия си престой в Турция. Не одобрявала роклите, грима, храната, дори си позволила да поиска смяната на часа на снимките, защото си почивала. Екипът, Евгени и останалите момичета били крайно изнервени от непрекъснатото мрънкане на красавицата от Бяла Слатина.

"Радвам се, че си тръгнах, а ако искате да знаете причината, нека Евгени да я каже, ако има смелост", написа Кристина в инстаграм дни след като напусна шоуто.

Блондинката е свикнала да излиза с богати мъже, който да я глезят и да й угаждат. Заради това е смятала, че и в "Ергенът" всички ще примират по красотата на юристката. Кристина е завършила право в УНСС и е правоспособен юрист. Тя работи във фирмата на баща си, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Един поглед на профила й в инстаграм може да ни накара да се запитаме дали риалити героинята ходи с миниоблекло и на работното си място в Следствието. На кадрите Крис прилича на танцьорка в бар, но не и на адвокат. Едва ли някой би взел на сериозно юрист с подобна предизвикателна външност, смятат зрителите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).