Краси Аврамов с невиждан досега спектакъл в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:24 / 04.05.2023
4002
Необятното пътешествие на духа, което Античния театър в Пловдив сам по себе си предлага, ще придобие още по-вълнуващо звучене, благодарение на всепризнатия талант на Краси Аврамов, който на 13 септември ще постави в пределите на едно от най-емблематичните места у нас своя концерт-спектакъл "Български свят".

Заедно с Човека глас, който има световна музикална кариера, на сцената ще излязат 120 артисти, за да изпълнят в друг прочит неговите песни, както и съвсем новите му творби - общо 18 композиции.

Ще участват Пловдивска Филхармония с диригент Димитър Косев, балета на Държавен Музикален театър, Хорът на Пловдивските момчета, изпълнители от "Филип Кутев", и гости от Япония - тайко барабанисти Такуя.

Новината за събитието бързо се разнесе сред меломаните и вече има над 500 продадени билета. "Помня твоето велико изпълнение, с което надпяваше гърма на картечници. В бял костюм, на фона на римските колони, опасали сцената - под нощното небе над Античния театър. Пожелавам успехът да се повтори!", пише негова почитателка на страницата му във Facebook.

"Знам, че още говорят за концерта ми "Мълчаливи гласове", който беше заснет и излъчен по БНТ през 1998 година, затова вярвам, че 25 години по-късно хората от публиката ще дойдат някои с децата си, други - с внуците си. С този концерт, който ще бъде нещо нечувано и невиждано, искам да надградя себе си. Вълнувам се - това ще бъде сбъдната мечта", казва певецът, който е и режисьор, и продуцент на спектакъла.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" е готов с нов шедьовър
Мариан Бачев продавал пуканки
Неговата опустошителна смърт ограби целия свят
Виктория: Мъже, на които ще съм им майка, по-надалеч
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).