Корнелия Нинова има повод да почерпи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:57 / 23.06.2023
15790
Голямо щастие за лидера на БСП Корнелия Нинова. Тя вдига купон за здравето на единствения си син Рафаел. След дни Рафи става на 30 години, а шефката на БСП никога не пропускала да почерпи в негова чест приятели и колеги.

Докато младите родители Митко и Корнелия гонели кариери в столицата, наследникът им прекарал по-голямата част от детството си в родната на фамилията Мизия при баба си по бащина линия – Дафина, пише "Ретро". Свекървата на Нинова и до ден днешен се хвали, че Рафи е проходил в нейния двор. Тя го отгледала, докато тръгнал на училище, защото по онова време майка му Корнелия пътувала много, най-вече в чужбина.

Рафаел още като ученик прославя фамилията, защото няма равен в олимпиадите по математика у нас и по цял свят.

С парите от стипендии и наградни фондове финансира образованието си в прочутия университет "Бъркли“ в Щатите, от който взема докторска степен по финанси. И до ден днешен синът на Нинова продължава да живее в САЩ. Първо се бе установил в Ню Йорк и бе съсед на дъщерята на Доналд Тръмп и редица холивудски звезди, защото жилището му се намираше в прословутия и скъп квартал "Манхатън“.

Там той работеше в известната банка "Голдман Сакс“ като финансов анализатор. После обаче реши да се насочи в друга сфера и вече повече от две години е преподавател в университета "Станфорд“ в щата Калифорния.

Наследникът на социалистката си идва в България по Коледа и през лятната си ваканция. По всяка вероятност това лято ще пристигне на родна земя и с кандидат-снаха, защото преди няколко месеца майка му споделила в кулоарите на парламента, че си имал сериозна приятелка.

Тя била на седмото небе и се надявала скоро да я направят баба, защото отдавна била на мнение, че на Рафи му е време за семейство и деца. Самата тя и съпругът ѝ Митко се оженили още като студенти в СУ. За разлика от тях синът им предпочете първо да постигне мечтите си в професионалната сфера, а чак сега е намерил време за личния си живот.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Иво Аръков си стегна багажа, обяви нещо гандиозно
Днес една от най-големите сексикони на Холивуд става на 94
Шеф Андре Токев: Хората да не се отказват в най-трудните си момен...
След присъдата на Доналд Тръмп проговори дъщеря му Иванка
Една от най-популярните тв водещи у нас показа снимка от бала си
Болестите, които ни "пазят" работното място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).