Конспирацията е разкрита, зрители бесни: Не е честно спрямо Момчил!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:34 / 22.11.2023
21424
Зъботехникът Иван Рълев победи олимпиеца Красимир Дунев в последната капитанска битка за сезон 5 на "Игри на волята". Той избра да вземе лично предимство и прибра за себе си Огърлицата на безсмъртието, която му осигурява таен имунитет на номинационен съвет и 50 златни гроша. Така капитанът на Гладиаторите добави в инвентара си още един важен предмет след като вече завоюва Сабите на спасението.

Красимир Дунев беше първият и последен лидер на Старейшините. Той се бори до последно, но Рълев демонстрира повече бързина и сила на Арената. Следващите две номинационни битки в сряда и четвъртък ще бъдат ключови, защото ще определят двамата участници, които ще се изправят в последната елиминационна битка преди сливането на племената.

Единствената жена при Гладиаторите Виолета Стайкова ще продължи участието си, въпреки контузиите. Дали отново няма да потопи червеното племе? 

Огромна част от зрителите на предаването обаче са сигурни, че от продукцията дават повече предимства на Рълев в сравнение с останалите играчи и според хората по този начин той ще спечели голямата награда:

"Всяка битка на Рълев е страшни награди и предимства.. За другите нищо, даже взимане на грошове. То бива, бива, ама това вашето вече и слепите ще го видят.. Тцтц толкова имунитети му дадохте, че ще му стигнат и за догодина в "Игри на волята 6"...

"Евала, че от 2-3 битки се сдоби с два амулета и грошове, а на Момчил за 26 победи му дадоха 340 и си прибраха половината. Смях, смях.... и наглост"

"От единия вземат, на другия дават. Играч е, но не е справедливо спрямо Момчил. И добре че Виолета ми направи литературен анализ на играта му, че зрителите не разбираха", гласят част от стотиците коментари във Фейсбук.

Виж коментарите (3)

Още по темата (6593):
31.05.2024 Шокираща снимка на княгиня Калина предизвика вълна от коментари във
фейсбук
31.05.2024 Разкошна по бански дори и на 65
31.05.2024 Три сватби подготвят участници в "Един за друг"
31.05.2024 Етиен Леви разказа подробно за доносничеството
31.05.2024 Виктор се завръща в "Ергенът" 4?
30.05.2024 Пускат допълнителни билети за Chaplin Pianissimo в Пловдив
Още новини от Любопитни новини:
Организация: Да шофираш като жена означава най-вече едно: да оста...
След смъртта на баща си Павел получил смразяващо обаждане: Топкит...
Участник в "Кой да знае" определи шоуто за нагласено
Ваня Червенкова със смразяващ разказ от Тибет: Видях как смъкват ...
Антония Петрова показа снимки от бала си
Ненчо Балабанов е горд баща, показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).