Казаха какво порно обичат да гледат българите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:30 / 16.12.2022
6552
Стана ясно по какво порно су падат голяма част от българите.  Това разбираме от Pornhub, които пускат традиционния си анализ на последните 12 месеца. 

В света хората през 2022 г. са гледали най-много хентай порно, но не и в България. Оказва се, според анализа на Pornhub, че българите най-много си падат по дупета, а това означава едно - аналният секс е предпочитан. Поне това сочат данните от търсенията на българите в 18+ сайта. Друг любопитен факт е, че по време на "Евровизия", посещенията от България са паднали с 8%. 

Интересното е, че с германците споделяме не само общо политическо минало и настояще, но и в сексуалните предпочитания си приличаме. Немците също са гледали повече аналните видеа в Pornhub. С турците също си приличаме доста, защото и те са гледали предимно забавления с дупе.

Хейнтай и лесбийки, това е другата категория, която европейците много харесват в порно сайта. Средната продължителност на посещението вече е 9 минути и 54 секунди. Средният потребител обаче е прекарал около секунда по-малко в Pornhub през 2022 г. Първенци са в Египет, които прекарвали по близо 11 мин. в сайта за възрастни.

Категорията "риалити секс" се оказва с голям ръст в общите данни за годината в порно търсенията. Украйна е сред първенците по търсения на порно именно във въпросната категория. Сексът на открито и оргиите също бележат ръст през 2022 г. Популярността на 18+ клипчетата с "момиче-геймър" се е увеличила с 813 процента, но за пределите на САЩ. У нас гейминг феновете явно не се интересуват от порно.

Най-популярната порнозвезда е Абела Дейнджър, която измести от първото място миналогодишната победителка Лана Роудс.

Мъжете пък предпочитат да гледат порно с азиатки, цветнокожи, в зряла вързраст и milf-ки. Жените търсят най-много видеа с лесбийки, азиатци, тройки и цветнокожи. Интересен факт е, че жените не търсят мъже с големи пениси, като тази категория е в дъното от предпочитанията им. 

Различните поколения си падат по определен тип 18+ филми. Преди време се появи информация, че GenZ са поколението, което прави най-малко секс, но пък се оказва, че през 2022 г., хората между 18-24 години са увеличили гледането на порно съдържание. Те обаче си падат най-много по тройките, cosplay и анимирано порно. Gen Y обичат азиатско порно, фетиши с крака, видеа с татуирани мацки, гледат и секс с транссексуални. Бумърите са най-скромни в предпочитанията си за порно, защото предпочитат да гледат видеа в категории "малки гърди" и "самозадоволяване", пише каналът Vbox7.


Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).