Като в сапунка: Сузанита и Марк отново заедно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:46 / 18.07.2023
4130
Певицата и лекоатлетът Марк Славов обикалят заедно на екскурзия из Родопите

Нова драма в любовния живот на Сузанита!

20-годишната певица се събра за пореден път с бащата на детето си. Изпълнителката най-сетне отново изглежда щастлива. А причината е човекът да нея - татуираният лекоатлет Марк Славов, с когото бяха официално разделени.

Двамата засега не искат да оповестяват, че пак са заедно, но се издадоха с кадри в социалните мрежи от едно и също място по едно и също време. Сузанита се похвали, че е посетила популярната панорамна площадка "Орлово око" в Родопите. Певицата разясни, че се намира на 1530 метра надморска височина и се снима на планинските върхове, както и на офроуд джипката.

Въпреки че нямат общи кадри, Марк също показа видео и снимки как яха абсолютно същия джип. Спортистът е гол до кръста и пъчи мускулестото си тяло. Широко усмихнатата Сузанита е с бяло потниче и анцуг. 

"Най-добрата гледка идва след най-трудното изкачване", написа мъдро Марк под кадъра. През ноември 2021 година Марк и Сузанита станаха първородни родители на момченце на име Матиас. Недълго след това настъпи сериозен разрив във взаимоотношенията им и спортистът и певицата решиха да не живеят повече заедно.

"На Сузанита в момента изобщо не й се говори. При мен са с бебето и се гледаме", сподели преди няколко дни майката на изпълнителката - Шенай. Очевидно затоплянето на съпружеските отношения е станало съвсем наскоро, но все още не е ясно дали Сузанита и Марк пак живеят под един покрив.

Неотдавна самата изпълнителка призна, че молитва в Рибната църква в Асеновград я е дарила с рожба, припомня "България Днес".

"С бащата на Матиас много искахме дете, а аз винаги съм знаела, че ще имам момченце. Успях да забременея от първите опити", споделя Сузанита. Двамата с копиехвъргача Марк се молили пред чудотворната икона на Света Богородица и аязмо с лековита вода.

"Проучихме добре и разбрахме, че много жени, които не са могли да заченат, са оставали да пренощуват в Рибната църква и след това се е случвало чудо. Аз съм вярващ човек и щастието сполетя и мен", казва певицата.

"За съжаление, преминах през ужасна следродилна депресия, която все още има своите последствия и се появява понякога", добавя Сузанита.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова
Жената на Иво Аръков по чудо се е разминала от голяма трагедия: В...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).