Канадска рок група ще изнесе концерт в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:11 / 13.09.2010
1854
18 септември, събота от 20.00 часа канадската алтернативна рок група The Perms ще изнесе концерт в Пловдив, мястото на събитието е Дом Левски, Ул. Райко Даскалов № 53, Пловдив, входът е 8 лв.

The Perms са канадско алтернативно рок трио и са в Пловдив по покана на клуб Lebowski и Dingo Music като част от европейското им турне. Базирани в Winnipeg, The Perms издадоха наскоро четвъртия си студиен албум "Keeps You Up When You're Down" и могат да бъдат определени като "класици" в писането на парчета.

Композициите са максимално изчистени и стегнати, инструментите са барабани, бас и китара, а вокалните партии са мелодични и най-често на двуглас и триглас. "Пълна класика!" - биха изревали всички, които обичат музикалната история от последните 3-4 десетилетия. Комплимент от страна на музикалните медиите към творчеството на The Perms е и сравняването им с имена като Elvis Costello и Weezer.
Преди и след концерта в клуб Дом Левски всички ще станат свидетели на концептуално изчистените сетове на DJ Stoner Boner и DJ Nearly Dog, които ще държат феновете на рокендрола буквално на седмото небе! Те ще представят силен микс между garage rock revival, tribal psychobilly blues, proto punk, swing, rockabilly и surf.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нешка Робева: За 35 години се опитаха да разрушат, отрекат и забр...
Карбовски за финала на "Ергенът": Две булки чакат, а той си избра...
Шеф Токев: В затвора готвех боб чорба 3-4 пъти седмично. С внучка...
Медиите ги обявиха за новата звездна двойка
Мария Бакалова издаде повече за превъплъщението си като Ивана Тръ...
Клубът на супербогатите с общо 2,2 трлн. долара


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).