ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Кали за "Капките": Никак не ми е лесно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:47 / 11.04.2023Коментари (0)3227
© NOVA
В седми лайф на "Като две капки вода“, Кали покори сърцата на публиката, влизайки в образа на незабравимата Ваня Костова. Изпълнението й на песента "Искам тази нощ нещо да ти кажа“ й донесе заслужена победа и много вълнения, за които тя споделя в студиото на "Здравей, България“.

"Чувствам се добре в шоуто "Като две капки вода“, защото съм в среда между приятели и доброжелатели. Но от друга страна никак не ми е лесно. Знам, че това е едно от малкото неща останали в българския ефир, което носи добро настроение на зрителя. Гледайки се на екрана отправям критики към себе си. Можеше да съм по-стабилна, но вълнението беше голямо докато изпълнявах песента, особено докато гледах лицето на сина на Ваня Костова. Той ми оказа голяма подкрепа по време на изпълнението. Гледаше ме с толкова добронамереност, любов и желание да се справя, че в един момент имах чувството, че Ваня се е въплътила в мен“, признава в студиото на "Здравей, България“ певицата.

"Имам късмета темброво доста да са близки гласовете ни. Приличат си, а също така аз от малка слушам Ваня Костова. Дори в момента докато разговаряме има хрип в гласа ми. В пеенето й има специфика и ми беше лесно да се справя с това. Не ми беше лесно да поема отговорността да не изглеждам смешно и да не опороча образа. Ваня Костова е едно от големите имена на българската естрада и такава ще остане завинаги в сърцата, и в спомена на хората“, допълва Кали.

Изпълнителката признава, че се е притеснявала да не изглежда пародийно и комично. Старала се е да не преекспонира образа. "Като две капки вода“ според нея е предаване заредено и носещо силни емоции – позитивни, но също така и носталгични. Тя се обръща към зрителите да не са критични или злонамерени към който и да е от участниците, особено в социалните мрежи. Всички изпълнители полагат огромни усилия и целта им е да забавляват аудиторията.

"В предишния лайф Влади Михайлов в образа на Фреди Меркюри донесе силна емоция, подобно на тази, която се получи и при Ваня Костова. Песните носят не само радост, но и доза носталгия в зрителя. Затова и "Като две капки вода“ е перфектното шоу!“

Коментарът й за изпълнението на Христо Гърбов, превъплътил се в Кали

"Истински се забавлявах и ако трябва да съм честна наистина видях себе си. Имаше много от Кали. Винаги съм била повече в комичните образи. Краката си държеше като мен. Беше по-изгърбен. Аз видях себе си! Естествено един мъж трудно ще влезе в женски образ, но много се забавлявах. Изглежда малко по-едър от мен, особено от периода ми на "4-4-2“, категорична е певицата.

Кали разказва, че образите, за които има нужда от маска, се създават часове преди началото на шоуто. Всички се сливат с маските 7-8 часа. Залепва се маската, трудно се движат, не могат да се хранят и трудно пият вода, защото се разлепват устните и се нарушава грима. И въпреки това:

"Всички трудности и усилия си заслужават, защото предаването "Като две капки вода“ продължава да стои в ефира и да радва хората“ е мнението на победителката.

"Огромен фен съм на предаването и съм сигурна, че ще продължа да бъда и след участието ми. Забавлява ме истински и сега, когато вече знам как се случват нещата вътре. Преди критикувах всеки, който не можеше да се справи по-добре или не покриваше очакванията ми. От тук нататък ще бъда много по-толерантна“, обещава Кали.

"Въпреки че съм певица, ми е много трудно. Мисля, че аз, Яна Маринова и Христо Гърбов сме извън зоната си на комфорт, тъй като смятам, че на другите пеещи изпълнители им се падат песни близки до тях, до техния бит и ежедневие. На мен ми се падат чужди до усещането ми песни. Ще направя следния аналог. Все едно да направят "Капките“ с балканска музика и да поканят поп певци. Ще им е много много трудно. Едно огромно предизвикателство е и аз виждам до къде стигат моите възможности.“

Кали споделя, че уважава феновете си и харесва обективната критика. Не одобрява откровената омраза към работата на хората в екипа на предаването.

"Скоро бях в Гърция и имах възможност да слушам 4-5 различни стила изпълнители, които излязоха на сцената. Публиката пееше песните на всеки един от тях и ги подкрепяше. Когато това стане в България, ще спрем да се разграничаваме на чалга, поп, естрада и т.н. Ще одобряваме хубавата музика и ще бъдем обективно критични към негативната такава. За следващия лайф ми се падна пасен на Галена и Криско, но все още не знам кой от двамата ще бъда“, разказва Кали.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: