Какво се случва с Ивана? Вече не прилича на себе си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:44 / 25.10.2021
6100
Феновете на попфолка се чудят какво се случва с любимката им Ивана! Изпълнителката е станала неразпознаваема за близки и приятели, а продължава да слабее рязко. 

Няма и помен от закръглената певица, която в продължение на няколко години не слизаше от топ класациите и е единствената, която е обявена за "Мегазвезда". Новите снимки на пайнерката хвърлиха в ступор почитателите й. 

Ивана е успяла най-накрая да се отърве от излишните килограми и вече изглежда страхотно. Това притеснява нейните фенове, които силно се надяват тази промяна да не се дължи на здравословен проблем, който чалга фурията прикрива успешно към този момент. 

“Мъничко тъга от отиващите си летни дни и много надежда за това, което предстои“ – споделя звездата над един от кадрите. Феновете й веднага отвърнаха с многобройни харесвания, коментари и комплименти.

Лятото на 2021-а ще остане паметно за Ивана и за нейната публика. През юли и август обичаната певица направи два емоционални концерта във Варна и  в Бургас, които заредиха с много позитивно настроение присъстващите.

“Българите заслужават тази емоция. Вълнението ми е голямо, но удовлетворението от блясъка в очите на публиката с нищо не може да се сравни" – откровена бе тя след края на своето морско турне. На Кръстовден Ивана отбеляза 22 години на професионалната музикална сцена. Период, изпълнени с много хитове и любов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).