ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Как работи прахоуловителят за маникюр?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:13 / 18.12.2020Коментари (0)7494
©
През първата половина на 2020 г. нееднократно беше зачеквана темата за личната и колективната хигиена, към които всеки трябва да се отнася отговорно. Мръсотията често остава невидима за окото, но пък нейното наслояване във въздуха или в нашето тяло може постепенно да доведе до неприятни странични последици. Повечето хора се стремят максимално редовно да почистват дома си с цел не само той да изглежда добре, но и да бъде елиминиран бързо трупащият се прах. Но какво е положението на работното място?

Маникюрът и поддръжката на ноктите е сред работите, върху които най-силно се отразява нивото на поддържаната хигиена. Близкият контакт, интензивната употреба на химикали, нуждата от дезинфекция на използваните инструменти след всеки клиент и постоянното вдигане на прах са само част от причините, които тласкат все повече професионалисти да прибегнат към помощни средства в борбата за чисто работно място. Прахоуловителите от Nailsbg идват в отговор на потребностите на много маникюристи, които се стремят към безупречна хигиена. Благодарение на своята отлична работа, тези иновативни творения се превърнаха в неизменна част от оборудването на много козметични салони. Но в какво всъщност се крие тяхната “тайна"?

Какво прави прахоуловителят за маникюр?

Изпиляването на ноктите е неизменна част от процеса по създаване и/или поддръжка на маникюра на всяка жена. Независимо дали използвате обикновена, или електрическа пила за нокти за премахване на най-горния слой гел лак или за оформяне формата на нокътя, неизменно се вдига прах. За много хора възниква въпросът: “Нужен ли ми е прахоуловител. И ако, да, защо?". Много маникюристи търсят алтернативен начин за справяне с голямото количество прах, като използват предпазни средства (ръкавици и маска). Но това далеч не е естетично и предполага незащитеност на клиента.

Използването на прахоуловител ще предотврати разпръскването на боклука на работното ви място, попадането на остатъчни прахови частици по вашите дрехи и тези на клиента, в очите и по други места, на които може да предизвика дразнене. Намаляването на праха при направата на маникюр има особено голямо значение, ако вие или ваш клиент страдате от алергии, или дадено респираторно заболяване, което може да се обостри. Устройството действа най-общо казано на принципа на прахосмукачката, като засмуква микрочастиците, които могат да окажат негативно влияние върху организма.

Прахоуловител - как да го използваме?  

- Можете да избирате дали да заложите на вградена машина, която да монтирате отдолу на масата/бюрото, на което работите, или на обикновен прахоуловител, който се поставя отгоре върху повърхността. В първия случай ще получите обстойна информация относно монтажа на уреда, така че лесно да се справите с техническата част. Важно е да отбележим, че това дали е да е вграден, или не зависи изцяло от вашите лични предпочитания, тъй като параметрите на устройствата не се различават драстично. Основната разлика при съпоставянето на двата прахоуловителя е, че вграденият такъв спестява доста пространство, но пък не може да се използва за педикюр, за разлика от преносимия такъв 

- При започване на всяка процедура, включете прахоуловителя към захранването и той ще започне да засмуква всичко, което се натрупва над неговите отворчета. Те са достатъчно големи, за да поемат и по-едри частици лак/акрил 

- Препоръчваме ви при по интензивна употреба редовно (всеки ден или през ден) да почиствате торбата за прах, за да не се получи препълване. Това би довело до невъзможност на устройство да засмуква праха и отпадъците

Как да изберете прахоуловител?

За да се сдобиете с перфектното за вашите нужди устройство, трябва да съобразите част от неговите параметри с вашия бюджет и интензивността на работа, за която купувате прахоуловителя. Изберете уред, достатъчно мощен да се впише във вашия “график". Сега можете да избирате сред модели с един до три вентилатора, от които зависи разстоянието, на което устройството засмуква прах. В Nailsbg имате възможност да изберете цвят и големина с оглед вашите лични естетически предпочитания, така че работното ви място да е не само чисто, но и да радва окото ви.

Nailsbg e място, което предлага отлично съотношение цена-качество, затова не се колебайте повече, а се потопете в колекцията от най-различни прахоуловители и други нужни аксесоари за перфектен маникюр. Погрижете се по най-добрия начин за хигиената на вашето работно място в името на здравето, комфорта и сигурността на вас и вашите клиенти. Доверете се на професионалистите от Nailsbg, които при нужда ще ви помогнат да осъществите своята правилна покупка.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
Парламентарни избори 2024
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: