Как да се отървем от чуждата енергия на дрехите втора употреба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:55 / 13.05.2023
4791
Народният лечител Петър Димков приживе е казал, че човек не бива да носи чужди дрехи, защото така оппива енергията на стария собственик. В днешно време обаче дрехите втора употреба са все по-актуални. Нещо повече, от екологична гледна точка купуването на дрехи втора ръка се стимулира на много нива в обществото. Всяка година десетки хиляди килограми дрехи втора ръка се продават у нас. Голяма част от българите пазаруват именно от такива магазини. Затова изчистване на чуждата енергия от дрехите трябва да се прави задължително. 

Няма значение дали дрехите, които купувате, са били на химическо чистене и прани милиони пъти. Факт е, че енергията остава и щом човек облече дрехата, аурата му се смесва с тази енергия. Нашите тела са чувствителни, някои повече от други, така че можем да усетим тази енергия на физическо ниво.

Изчистване на чуждата енергия от дрехите 

Екстрасенсът Кристин О’Дей казва, че най-бързият начин да почистите дреха е да я изперете точно както бихте направили с всяка друга дреха, само че с допълнителна стъпка, използвайки специални съставки.

Тези съставки са тамян и смирна. Известно е, че тези билки пречистват предмети, пространства и енергии. Просто поставете дрехите на пода и ги пречистете със запален тамян.

Също така не трябва да подценявате силата на думите. За да се отървете от дискомфорта, свързан с носенето на чужди дрехи, кажете неща, които според вас ще променят енергията. Благодарете на дрехите, че са изпълнили предишното си предназначение и че сега вие можете да ги носите. Благодарете за пътуването, което ви предстои, носейки тези дрехи, пише bTV.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).