ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Известна синоптичка трогна до сълзи с история за човечност!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:22 / 23.11.2021Коментари (0)22330
Водещата на прогнозата на времето по БНТ Ева Кикерезова е не само магнетична на екрана. Ева е изключение от правилото, че хубавата външност не предполага дълбока душевност. За да се уверите сами, публикуваме нейн пост в социалните мрежи, който буди възхита:

"Какъв ден само… Тежък, но с щастлив финал, въпреки че втората снимка е от линейката. И така, тези две хубави деца са Кирчо и Даниела… Срещнах ги в мола, докато семейно хапвахме набързо. Влязоха в нашето ресторантче явно, за да просят, но бяха бързо прогонени. Сви ми се сърцето. 

Още повече, че и дъщеря ми имаше днес рожден ден, исках да ги почерпя. Поискаха си пуканки. Взех им ги, взех им и десерт, но понеже се съмнявах, че ще ги занесат на някой друг да ги изяде, условието беше да ги изядат пред мен. Седнахме тримата на едни диванчета и се разговорихме. 

Едно от първите неща, които Кирчо каза беше, че го боли ръката. В началото го изгледах подозрително, защото реших, че е поредният трик да искат още пари, но все пак го помолих да ми покаже къде го боли. Вдигна ръкава и останах изумена - ръката му беше почти неподвижна, издута и посинена, очевидно счупена. Не можех да повярвам дори, че детето стои все още до мен и стоически си говорим, понеже повечето от нас знаем каква е болката при счупена кост. 

Разбрах, че са само двамата, нямаше родители с тях, не знаеха номера на майка си и реших да се обадя на 112. Даниела явно се уплаши и реши, че трябва да си тръгват, но батко ѝ явно изпитваше вече много силна болка и каза, че е съгласен да отидат в болницата, при условие, че съм тях. 

Имаше и моменти на размисляне и опити за бягство от страх, но им обещах, че ще остана с тях до края и няма да позволя на никой да ги даде на Социалните. Това беше техният ужас. Само след 20 минути пред мола вече ни чакаше линейка. Много мил лекар, който обаче ме предупреди, че ще трябва да дам обяснения за случая пред полицаите и дали съм готова да го направя. 

Имах още два часа до началото на партито за рождения ден на Ети. Тръгнах с тях, мъжът ми Django Bezokov и децата ми се прибраха, за да се оправят. 

Оказа се, че Кирчо, в събота късно вечерта го е блъснала кола, докато е карал колелото си в Люлин и се е ударил в стената на мола. Разбил си е главата и си е счупил китката. Отишъл е сам до Пирогов, но го е хванало страх, че ще го дадат на Закрилата (така наричаха “Закрила на детето) и е избягал. 

Страх го беше и от “боцкането", но разбра, че няма да го боли. Не повече и от болката на счупената му ръка. И така, хванати за ръце, със скъсаните и мръсни дрехи, Кирчо все пак получи своята помощ и от лекарите, и от полицаите.

Намерихме телефона и на майка му, жената дойде възможно най-бързо и тя го пое нататък. Вече е с наместена ръка и с гипс. Обаче с откраднато колело. В пети клас е, много е умен и доста възпитан, може хубаво да чете и добре да смята, но е доста изостанал, защото няма нито таблет, нито смартфон, а учи онлайн.

Съответно не е бил в час от няколко седмици. А за Даниела думите не ми стигат да ви опиша колко уникално умно дете е. Тя е в трети клас и вече учи присъствено, но не се знае до кога. Та така, моля ви, ако някой е видял нещо, свързано с инцидента около мола в Люлин (по негови думи) в събота вечерта, около 22:44, моля ви, нека се свърже с полицията. 

И също така, ако на някой му е останал стар апарат, който не ползва и би искал да го даде на Кирчо, нека ми пише. На Даниела ще дадем този, на който едната ми дъщеря гледа клипчета от време на време. И ако имате запазени обувки за момче за зимата, около 37-38 номер, както и зимни дрехи, отново можете да се свържете с мен, за да ги занесем на Кирчо и Даниела.

Благодаря ви от сърце!


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: